Ами ... аз не ги слагам в папка а ги копирам двата файла директно във флашката!
Копирах цялата папка с филма и субтитрите, и пак не тръгват, видео има букви не.
Ами ... аз не ги слагам в папка а ги копирам двата файла директно във флашката!
Копирах цялата папка с филма и субтитрите, и пак не тръгват, видео има букви не.
най-вероятно има някоя малка разлика (интервал, точка) в името - преименувай ги и виж после при пуснат филм долу най-вдясно зъбчатката са опциите на плеъра - първото е за субтири.
Без да сложиш субтитрито в папката на филма още при самото сваляне на филма няма как да тръгнат после, аз така го правя.
1.Пускаш да се сваля филма.
2.Докато се сваля филма субтитрите ги сваляш в неговата папка (с името на филма).
Филма го преименувай на "А" субтитрито също с буква "А" понякога субтитрито може да са няколко файла преименуваш всичките с буквата "А" без значение че ще ти ги записва като "А1" "А2" и тн.
Направи си и папка за филмите които качваш на флашката примерно с заглавие "ФИЛМИ"
Този пост е редактиран от sony 1; 20-05-18 в 13:04.
Няма нужда да са в отделна папка , важното е да са с еднакво име и да са включени субтитрите от менюто на плеъра - в главното меню са настройките за субтитрите на телевизията.
Защо се получава така....
Тегля филм от Energy Torrent където филмите са с вградени субтитри, и всичко върви без проблем. Менюто със субтитрите на плеъра ми е активно със всички настройки.
Тегля филм от Замунда, тегля отделно субтитрите, преименувам ги точно, и им слагам разширение srt. и не тръгват. Има ги на флашката но ТВ-то не ги вижда. Отделно в менюто на телевизора настройките за тях липсват?
Още при самото сваляне тегля и буквите, преименувам точно, слагам разширението, и нищо...вече трети опит с три различни филма и греда.
Не слагай,никакво разширение само да са с еднакви имена.Понякога,ако заглавието на филма е много голямо може да се получи такова нещо като при теб-30 или и повече символа в заглавието.Аз използвам за това на компа potplayer,пускам с него филма,ловя с мишката субтитрите и ги пускам във филма,без да слагам никакво разширение,после натискам-strl+shift+s -трите заедно и си готов.
Този пост е редактиран от kar4o73; 20-05-18 в 18:08.
Не е от това, прекръстих ги на М.mkv и M.mkv.str и пак не тръгват!
Човек ти си знаеш твойто,не слагай srt самите букви при свалянето са с разширение,получава се-M.mkv.srt.srt.
Изтегли си тази програма за сваляне и разархивиране на субтитрите
https://filehippo.com/download_winrar/64/77431/
Влизаш в папката на филма там трябва да свалиш и субтитрите преименуваш субт. с " А" без никакви допълнения, със същата буква преименуваш и фаила на филма, след това качваш на флаша и гледаш със субтитри
Eто как трябва да изглеждат преди да качиш цялата папка на флаша
Това са файловете в папката на филма и субтитрите вече преименувани трябва да качиш цялата папка не само тези файлове.
Този пост е редактиран от sony 1; 20-05-18 в 18:38.
Благодаря на всички за полезните съвети, подкарах ги
" Човек ти си знаеш твойто,не слагай srt самите букви при свалянето са с разширение,получава се-M.mkv.srt.srt."
Това се оказа грешката, но с предишния телевизор винаги така ги именувах и вървяха през сървъра. Сега обаче с флашката, или от самия вграден плеър не тръгнаха по-стария начин!
Направих за проба както каза kar4o73 и се появиха
Преименувах го ... но по-инерция му слагах и srt.
Test TV - Écran plat Samsung QE65Q9F 2018 - Résumé
Samsung UE55NU8000 review.
https://www.homecinemamagazine.nl/20...ie-lcd-led-tv/