Здравейте,
предстои ми покупка на телевизор Самсунг и възникнаха няколко въпроса и вече е необходима регистрация и питане... Прочетох за новите модели и че трябваше вече да са в продажба, само че не ги откривам, дори на българския вариант на сайта им.
Въпрос 1: От къде мога да закупя продуктите от тази година /в близките дни/ или ще се чака още?
Открих няколко модела от новите серии, проблема е бил в мен, търся ниските класове, 40-43 инча.
Въпрос 2: Има ли официални вносители към, които да се обърна за новите модели и ако искам повече от 1 брой телевизор с надеждата за подобрени условия от масовите техновериги?
Поздрави.
Този пост е редактиран от DKK; 15-05-18 в 15:45. Причина: Отпадане на въпрос №1
1. Кои модели търсиш?
2. Май Поликомп и Солитрон внасят Семсун...
Колеги, някой може ли да помогне със съвет. Реших за проба да пусна филм качен на USB, самото USB е някакво no name 7 GB. Проблема е че телевизора не го разпознава, и устройството липсва в меню < Източници > но когато го извадя, ми излиза надпис че USB устройството е извадено Флашката е форматирана под NTFS за да може да поддържа големи файлове. Някой може ли да каже защо ТВ не я разпознава, или по-скоро защо липсва като устройство в Източници?
Samsung QLED 2018 One Connect Box inside
Samsung QLED TV 2018 setup the TV with your smartphone
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-05-18 в 20:08.
Ако няма вариант с плеър от "магазина" възпроизвеждащ DTS (както при Андроид моделите) , то това ще е б.си т.шака - следват "челният опит" на Панасоник ... само да не последват и пазарния им дял
Извинете ме за настойчивостта, но повтарям въпроса си!
Някой пробвал ли е лично, че не четат DTS?
Интересувам се от малките размери 40-43" на Самсунг, съответно ако вярвам на една снимка предни няколко страници в тази тема вариантите са 71хх или 74хх.
ХрасТа, благодаря за мнението, стойката ще се сменя, One-remote е информация, която трябва да се обмисли. Поздрави.
We review the Samsung Q9FN 2018 QLED TV, occasionally comparing the picture quality against the Sony ZD9 (also known as the Bravia Z9D in the USA), the best LED LCD television we've tested until now.
Topics covered include:
* 1:52 - Design
* 4:54 - Contrast
* 10:59 - Colour
* 12:35 - Motion
* 14:45 - Video processing
* 15:57 - Uniformity
* 16:29 - HDR
* 22:33 - Gaming
* 24:27 - Ambient mode
* 24:50 - Day performance
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-05-18 в 00:17.
Кажете моля как да подкарам субтитрите на филм през флашка? Флашката е форматирана под NTFS и видеото върви без проблем, но субтитрите не тръгват.
Двата файла са с еднакво име, като буквите са в разширение srt. От менюто на ТВ-то субтитрите са пуснати и е избран език " Български " и като основен, и като вторичен, но пак не се появяват.
Какво не правя както трябва?