След като има букса - има и тунер
Като му дам на Сателитна система която не е активна, изписва -Тази функция не е налична ?
Е много ясно ,на старото LG пробвах и има сигнал
Когато си на телевизия и задържиш CH бутона най-вдясно и най-отдолу е избора на какъв тунер да си - активна ли е (можеш ли да избереш) опцията за сателитен?
До списъка вдясно трябва да има още една колонка с различни опции - там най-отдолу трябва да ти е опцията за избор между ефирен/кабелен/сат. тунер .
Хм, странно ... дай да видим какви опции имаш в менюто за настройка на канли.
Кой регион е избран?
Трябва да дръпна едно упътване, че сега не съм пред моя и не помня кое-как, а и моя няма сат. тунер.
Региона май само при първоначална настройка се задаваше при Самсунг ...
Сега погледнах упътването и нещо не видях причина да не е активно менюто за сат. настройка , а ще е доста тъпо да е регионално изключена точно тая опция ... Ама вече нищо не може да ме изненада - мен ме дразни и липсата на hbbtv при избран регион България ...
Я пробвай да го изключиш от захранване за 5-10 мин. и виж пак дали може да сканираш сат. тунера.
Ако не става - писане до Самсунг ..., смяна на регион (с последващо цяло неудобство от пренастройка на картина и канали ...)
Това е било колега смених региона и се появи ,големи благодарности,жив и здрав да си .
Б.си тъпото - според тия в нашият регион сателитна телевизия няма !
Кой регион избра?
Какви приложения има в "магазина" ?
Работи ли вече hbbtv (червения бутон на канал "носещ" такъв сигнал) или дали има приложение "магазина" за активирането му ?
Да знам и аз, че нещо ме дразнят тия от Самсунг с тия регионални простотии - то май трябва да ги подпукаме с разните там КЗП-та , че доколкото се сещам и ЕС вече приеха забрана за подобни регионални заключвания (ако не бъркам).