Q9FN e Direct LED FALD (Full Array Local Dimming), докато Q8FN е Edge-LED.
Q9FN e Direct LED FALD (Full Array Local Dimming), докато Q8FN е Edge-LED.
За да не пускам нова тема пиша тук. До сега използвах CI+ модул за да гледам телевизия , но от вчера вече използвам IPTV с външно устройстово разбира се. Проблема ми е че когато включа телевизора, той винаги тръгва в TV, a не в режим HDMI1 където е Set Top Box-a. Как мога да го направя при вклчване да стартира на HDMI1 ??
СТБ няма ли управление по HDMI? Моя обикновено си тръгва на тоя вход, на който е бил когато съм го изключил.
Има ли начин да се сложи приложението на Булсатком на нов ТВ? Не го намирам в стора?
Не поддържа последните две версии на Tizen - трябва някой в Булсат да се размърда и да го ъпдейтне ... ама май не бих се надявал да стане като им гледам състоянието в момента ...
Само при мен ли на приложенията на Нетфликс и Ютюб менютата и когато се браузва видеата е мега набузено червеното и цветовете изобщо, а като се пусне клип/филм е ок що годе?!
- - - - - - - - - -
Няма апп за Булсатком но ТВ успешно ме пита за бг оператори и разбозна бокса на Булсат и го контролирам с металното дистанционно на nu8072
Ако е включен HDR 10 + го изключи и задай стандартен режим или студен на цветови тон
Забелязах че настройките на картината (сатурация, контраст и т.н.) не влиаят на смарт менюто както и на нетфликс/ютюб менютата/тъмбнейли (преди да е пуснато видео) и най вероятно за това си стоят с набузени цветове дори и като съм настроил картините на режим филм, при вас така ли е (nu8072)
Добър вечер,
днес закупих телевизор Samsung 55NU7102 и искам да сложа CAM модул за да гледам цифрова телевизия , обаче в комплекта няма адаптера , в който трябва да влезе този модул. Отделно ли се закупува ?
Благодаря предварително!
Виж добре в кашона и по стиропорите - няма как да е без адаптор ... освен ако не е отварян и да са забравили да го сложат в магазина.
п.п. в книжката и на самата опаковка има описано какво има в кашона .
Аз помня си взимах моя отделно продават ги по 30-40лв - самото нещо в което се пъха картата и него в ТВ, не съм срещъл никога да идва с ТВ?