Европейските MU7000.
Ще дадете ли съвет, как са си пускам филми на телевизора, чрез лаптопа, без да ползвам HDMI? Какъв плеър трябва да си сваля?
Според докладите на Yonhap, Samsung Electronics Co., Ltd., един от най-големите производители на телевизори в света, ще пусне нов телевизионен модел, използвайки LCD панел, произвеждан от основният му конкурент LG Display.
三星将发布采用LG Display液晶面板的电视
интересно..
https://nl.letsgodigital.org/televis...micro-qled-tv/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-01-18 в 20:31.
Здравейте, предстои ми покупка на ТВ , малко помощ за избора между Samsung QE49Q7FAMTXXH и Panasonic TX-50EX780E.
Взех си една блу-тут мишка за лаптопа с идеята уж да я ползвам от време на време на телевизора. Нали и той има блу-тут. Обаче не се връзваааааа. С блу-тут слушалки няма проблем, обаче с мишката йок. Рових по спецификации и май моята работа няма да стане.
Все пак тая надежда, че може и затова питам тук за евентуален положителен резултат. Телевизора е 49 SUHD KS7002.
A4tech BT-630 работи с тв Samsung (от близко и само с браузера) (на по-стар модел смарт тв съм пробвал).
Темата за избор е другаде.
https://www.lesnumeriques.com/tv-tel...9045/test.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-18 в 23:17.
Здравейте,
Имам доста странен проблем. Оставих за няколко часа конзолата включена заедно с телевизора на GTA V ONLINE. Изхвърлило ме е от сесията заради idle и няколко часа конзолата и телевизора са работили на черен екран с едно уведомително съобщение (на черен фон с бели букви), че съм кикнат. Преди малко седнах на конзолата и ми прави впечатление, че част от картината на която е седял телевизора и конзолата дълго време се е "отпечатила" на екрана/матрицата и не знам каква е причината. Рестартирах телевизора няколко пъти от разхранването и конзолата също, но не се оправя. Телевизора е модел SAMSUNG UE40MU6102 закупен чисто нов преди месец. Конзолата е PS4 PRO.
Къде да търся проблемът е въпроса в конзолата или телевизора? Прикачвам две снимки - едната е на екрана който е седял няколко часа, а другата на екрана в момента как се е "отпечатила" старата картина. Трябва да зуумнете добре снимката за да се види. Колкото и налудничево да звучи, публикацията ми не е подигравка или шега.
Ми четете си упътванията бре - хората си предупреждават да не се оставя статична картина за дълго .
Настрой си конзолата да се изключва след 20-30 мин. неактивност , в тв също имаш подобни настройки.
Най-вероятно ще се изчисти след известен период - може да пробваш с възпроизвеждане на "шум" дали няма да помогне
Kiryakov
Макар да съм го писал за OLED, в голяма степен важи и за LCD - прочети го
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post860385
Ако все още имаш въпроси, пиши тук
Здравейте,
собственик съм на UE50H6400, имам Seagate Personal Cloud с dlna сървър и когато пусна филми не прочита субтитри
ако някой може да ми помогне да го реша този проблем ще съм много благодарен
Благодаря ви предварително
Няма да можеш да пуснеш субтитри за съжаление. Тоя "NAS" подържа само generic DLNA профил, където няма буквички. Вариантите ти са да си инсталираш на компа някой DLNA с подръжка на телевизора ти или да си вземеш андроид боксче и да качиш едно коди.
Прекъсва ми кабела от телевизора към панела с входовете. MU7002. Като е неподвижен няма проблем, но ако искам да включа нещо се рестартира телевизора. Какво мога да предприема? Продават ли се такива кабели?
В някой фирмен сервиз със сигурност могат да ти го доставят. Друг е въпроса дали е кабел или конектор. Най-добре пробвай първо с друг кабел (от приятел) и след това мисли за покупка.