Имаме ли представа дали тия догодишните Q70R/Q80R/Q90R ще са със новия HDMI 2.1? Q900R ще има нова кутия догодина но цифрата му е прекалена за LCD.
Тазгодишните са хубави като картина ма този порт обезсмисля скъпите монитори.
Имаме ли представа дали тия догодишните Q70R/Q80R/Q90R ще са със новия HDMI 2.1? Q900R ще има нова кутия догодина но цифрата му е прекалена за LCD.
Тазгодишните са хубави като картина ма този порт обезсмисля скъпите монитори.
55KS8002 е модел от 2016 година и ако купуваш от физически магазин вероятно е мостра. За интернет магазин има някаква вероятност да е останала бройка в склад.
Вземи си 55NU8042 - като картина е малко по-добър от NU7002
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...!threshold*0.1
Няма да имат HDMI 2.1 порт. Поне не и тези, които ще се появят в първата половина на годината.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-11-18 в 14:35.
[QUOTE=hristoslav2;898800]55KS8002 е модел от 2016 година и ако купуваш от физически магазин вероятно е мостра. За интернет магазин има някаква вероятност да е останала бройка в склад.
Вземи си 55NU8042 - като картина е малко по-добър от NU7002
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...!threshold*0.1
От интернет магазин са.И аз май клоня към 8042.
Nu8042 няма нищо общо с mu7002. Ако го намериш - взимай го
55Nu8042 беше на 1500лв ама викам ще чакам черния петък да видя какво ще предложат и вече го няма наличен.Пуснат ли го пак ще стрелям.
А 7002 на какви пари си го видял? Защото за него ти казвам, че е по-добър И си има дтс все пак
1400лв ама и него го няма.Дтс доколкото разбирам е за гледане на филми от флашка ,а аз смятам да го използвам просто за телевизор.
Този пост е редактиран от krasimirradev; 19-11-18 в 20:02.
Някой знае ли, колко е разстоянието между крачетата на Samsung QE49Q6FN? Има ли ги някъде тези размери?
Преди няколко седмици си купих нов модел телевизор samsung 50NU7472 има хубава картина но не мога да гледам от Хард диска филми с формат Хvid.
Как мога да разбера дали самият телевизор е реплика или не?
Този пост е редактиран от henbal; 21-11-18 в 13:21.
henbal
тук има списък на поддържаните формати
https://www.lcd-compare.com/televise...UE50NU7475.htm
Проверка може да се направи в представителството на марката по серийният номер
hristoslav2
моят телевизор е samsung 50NU7472 а не 7475
От кое представителство от Българското не искаха да проверяват да ли е реплика
Знам че този въпрос не е за тука но на кой Blu player подържа всички видео формати ?
Този пост е редактиран от henbal; 21-11-18 в 14:01.
Здравейте... имам проблем със Smart View... телефона ми е Samsung Note 9 а телевизора е samsung QE65Q8FAM... проблема е следния като пусна телевизия от телефона и след 5 мин макс се разпада връзката... приятелката ми има сони което и купих преди 3 години и със него няма никакъв проблем и всичко върви перфектно... звъннах на Самсунг и ми казват че телевизорите имали проблем със Smart View и се чака ъпдейт... бесен съм за това че дадох 5000 за телевизор който ми създава нерви... някой знае ли кога ще има такъв ъпдейт...
п.с. смених и 2 рутера като мислех че е от нета...
Изпратено от моят SM-N960F с помощта на Tapatalk