Здравейте приятели, вече седмица съм притежател на UE65NU7172 и съм доволен. Добра цена хванах, голям е, бърз с ютуб и HBOGO.
Въпроса ми е има ли въобще блутуу т и как мога да свържа безжично JBL flip 4 колонка към него?
благодаря предварително!
Здравейте приятели, вече седмица съм притежател на UE65NU7172 и съм доволен. Добра цена хванах, голям е, бърз с ютуб и HBOGO.
Въпроса ми е има ли въобще блутуу т и как мога да свържа безжично JBL flip 4 колонка към него?
благодаря предварително!
За съжаление твоят модел няма вграден блутут. За безжично свързване няма да стане. Дори и за жично ти трябва DAC (цифрово аналогов конвертор) за да може да го свържеш с колонката.
Сигурно ли е, че няма блутуут? Миналогодишните имаха , а и как тогава ще е връзката със слушалки, след като няма и аналогов изход?
Tези орязвания докога ше продължават всяка година по нещо и при Сони и при Самсунг
Ако карат с тия темпове ще е интересно след две години кой ще им е топ модела , след като сегашната 7-ма серия е на нивото на 5-та от преди няколко години
Качват цифра - махат функции
Сега не съм пред тв, но все пак провери в менюто на тв дали нямаш опция за свързани устройства - после ще погледна как беше в стария модел.
п.п. В настройки-звук-звуков изход имаш ли "списък на високоговорители" (там са блутуут свързани устройства)?
Този пост е редактиран от svetlio1; 17-08-18 в 22:05.
NU71, NU72, NU73 нямат блутут. Такъв има в моделите от серия NU74 и нагоре
https://www.lcd-compare.com/index.ph...65Q9FNATXXC=on
Няма DTS декодер , само с Долби звук трябва да сваляш ... или да го конвертираш...
Пробвай с друг файл MKV.....Не всички са еднакви...MKV е общо понятие,друг е въпросът в самия контейнер какви са кодеците вградени в него..Принципно чете MKV...поне така пише в спесификациите за MU71..За звука не се притеснявай...не чете DTS но вече в 99 процента от MKV файловете има вградени поне още 3 аудио потока и когато тв не разпознае първото...тоест DTS което е по подразбиране..автоматически прехвърля на втория аудио поток...Тв изписва че има картина но не и звук за момент и после би трябвало да прехвърли на второто аудио...Забравих да кажа обаче: тествал съм на LG49UF8507 а не на SAMSUNG Свалям MKV с Dolby Atmos(по подразбиране първо аудио в контейнера) телевизора стартира файла изкарва картината и излиза натпис че файлът поддържа картина но не и звук и след секунда 2...превключва автоматически на второто аудио което съответно е DTS...Когато сваляш филм винаги гледай и инфото..какво съдържа самия контейнер..аудио,кодеци и.тн..Ако ти се занимава да конвертираш все пак,ий с тая програмка MKVToolNix става сравнително бързо
Този пост е редактиран от bobkatagaz; 17-08-18 в 23:46.
Автора: Първо благодаря за помоща Ви
Второ да попитам.... мога ли да се сваля нукакви апове с кодеци и тн на тв-то или само на градените разчитам.
До сега смартовете, които съм имал съм ползвал за ютуб през апп-а, и да шервам екран от лаптопа или телефона.
НЕ съм свалял нещо за самия ТВ от App STORE-a, кажете ми какво да сваля за да увелича производителността му или някакъм плейър, де да знам.
Другия въпрос ми е... стария тел h7000 бачкаше перфе със SAMSUNG smart VIEW и то много бързо, сега този въобще не го намира от лаптопа, а уж става през WI FI, а не блутуут.
Отново благодаря предварително за помоща
malttihristov Другия въпрос ми е... стария тел h7000 бачкаше перфе със SAMSUNG smart VIEW и то много бързо, сега този въобще не го намира от лаптопа, а уж става през WI FI, а не блутуут.
Качи си на лаптопа AllShare Play и пробвай с него..би трябвало да станат нещата..На моя Samsung J5500 гледам с него....Ако ли не: има тема във форума за стотици медийни сървари...Ето от тука ако искаш си го дръпни и тествай нещата....Samsung AllShare - Download А относно кодеците на плеъра на тв: мисля че не можеш да променяш нещата