Деееба и щайгата, един стрим на тубата не може да изкара 20 минути. Зацикля и дава грешка. Всичко е наред с рутера и другите устройства работят нормално. Кви турски чарколяци слагат на Гнусмас
Благодаря, колега! Направих му стойка. Не ми си преправя наново. Не ти препоръчвам Q-то. Ако имаш възможност взимай LG.
Основният ми вече е LG B8. И да, операционната система много повече ми допада от тази на Samsung.
Знаеш какво да избереш Предполагам не само операционната е по-добра. При OLED черното е много по-добро oт сивеещото Q/LED. Като дизайн също е много красиво ЛГ-то.
Q8F и Q9F на Самсунг са моделите, заслужаващи внимание. Q6 въобще не са за коментиране, на нивото на шкартото за по 600 - 800 лева са. Не разбирам какви претенции имате към тях.
Този пост е редактиран от brotzki; 13-07-19 в 22:52.
Самсунг Q9 е идеален. Още оставам с отворена уста като видя каква картина вади. Не знам къде си му видял черното, че сивее, но като собственик на модела, мога да потвърдя, че черното е най-близкото до това на OLED. Виж на напълно бялото, ако се вгледаш, има малко "мръсен екран", но за човек, който не е запознат какво е това и не го "търси", въобще няма и да го забележи.
Сега изникна ново 20. Закачил съм лаптоп с hdmi към този телевизор. И двете не са изключвани от контакта, но все път трябва да чакам при включване да разпознава компютъра и ръчно да преминавам на bluray player, за да имам достъп настройките на картината. Как може да запомни настройките от последното включване?
cerveau Щом ти харесва, но е гола вода, дори B8 го мачка на черно. Самсунг става да доосветяваш стаята.
Q9
B8
Този пост е редактиран от brotzki; 15-07-19 в 21:54.
Едва ли в ежедневието ще усетиш разликата между двете, когато гледаш филми примерно... ако ги имаш и 2та тв един до друг и ако се вглеждаш като хахав- тогава сигурно ...и в този сайт за черното на ЛГ са дали оценка 10, а на Самсунга 9,6 - никаква фрапантна разлика. Не защитавам и не отричам никоя от технологиите, просто казвам, че с Q9 им се е получило на Самсунга, дори в някои точки повече отколкото и на тазгодишния им модел.
Да сравняваш черното при олед с това при лсд, лол...
И какво значи дори B8 го мачка?
Черното при B8 и всички останали оледи е едно и също