Според мен панелът не е сменен, а "ремонтиран" по български.
Според мен панелът не е сменен, а "ремонтиран" по български.
Христослав, пратих им, описах подробно всичко, отново! Отговориха ми да чакам становище! Чакам и не мисля да го нося в сервиза, дотогава!
На сервиза също пратих. Приеха и казаха да го нося при първа възможност! Казаха, че са пратили запитване по проблема също! Чакат отговор.
Впрочем, показаха ми кашона от новия панел, казаха че стария е вътре, но не съм го видял. Казаха, че им пречел, понеже е голям! Щели да го пращат, но нямало да е скоро.
Приемам смъртта на главата на Самсунг, като знак свише. Вече верно се замислям какво става в някаква друга светлина! Изтрещях от яд, направо!
Надявам се да наредят нещата, най-накрая, че ми писна вече. Имам доброто усещане, че все пак ще го подменят с нов накрая.
Благодаря на всички, че обсъждате с мен, така се разтоварвам, донякъде!
Поздрави!
Петър Пейков
За колко време смениха панела или по-точно колко е престоял в сервиза?
Подписал ли си документ, че си получил отремонтиран телевизора, последният работи нормално и нямаш претенции към сервиз/ търговец?
Според мен ще е добре да събереш документите - гар. карта, касова бележка, протокол от сервиза и т.н. И ако продължат да се правят на луди, да се обърнеш към КЗП.
Успех!
Изгря слънце и на моята улица! Току що ми се обадиха от Самсунг, че заменят изделието с ново! Не мога да си намеря място от кеф!
Много здраве на всички и много да ви радват самсунзите!
Поздрави!
Ако нямат нов Q90R, Самсунг нямат модел 4К от тази година с който могат да заместят неговия.
... имат все още тука таме по някой 65Q90R, проверил съм, ако не е неразпечатка обаче, няма да го приема, ще искам поне Q95T, без това е поне 1000 лева по-евтин от моя, по касова бележка, нищо по-надолу няма да приема, вече съм се навил на тази битка, няма да се дам, как да е, факт!
- - - - - - - - - -
... Q95T е компромис спрямо Q90R, доколкото съм изчел всички ревюта. но приемлив в случая, едно за сметка на друго, не случайно е далеч по-евтин още при стартирането си, но предпочитам такъв непипнат, отколкото другия, вървял цяла година изложен в магазин, примерно!
Здравейте. Скоро не бях посещавал форума,но се появи проблем. Да не отварям нова тема ще пиша тук,модераторите могат да я преместят по преценка. Телевизора ми е ue6530es,модел 2012г. Самсунг спират поддръжката на HBO за по старите модели и не мога да ползвам тази опция.Има ли вариант да сменя година на производство в сервизното меню,или някакъв друг вариант да мога да ползвам приложението.Благодаря предварително на отзовалите се.
Имам андроид бокс,но и него го отрязаха,ако има вариант да променя нещо по него,приемам предложения. Бокса е amlogic t95z plus.
Някой има ли впечатления от новите 8К телевизори, например Samsung QE55Q700T 8K SMART QLED,
резолюция 7680 x 4320 пиксела в сравнение с 4к?
QE65Q800T е сега, колкото беше моя QE65Q90R, когато го купувах, май месец миналата година, ако ми връщаха парите, веднага щях да му скоча, даже сегашната цена да ми върнеха, пак щях да му скоча!
Инсталирай HBO GO като apk.
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-ho...zrt/hbo-go-eu/
В нета има актуализации за бокса ти, разгледай ги.
https://www.google.com/search?q=amlo...hrome&ie=UTF-8
DSR1972, samara69
Не налитайте на всяка новост и не си давайте парите на вятъра! Още е много рано за 8К - изчакайте 7-8 дори може би 10 години.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post979796
GeForce 3080 HDMI 2.1 Problems - Samsung Q80T (2020)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-11-20 в 23:01.