А, точно тоя саундбар харесах .Обаче няма вариант за удължена гаранция на ТВто, жалко.
30 дни са предостатъчни.Благодаря.
p.s. Писах им за удължаване на гаранцията - да видим.
А, точно тоя саундбар харесах .Обаче няма вариант за удължена гаранция на ТВто, жалко.
30 дни са предостатъчни.Благодаря.
p.s. Писах им за удължаване на гаранцията - да видим.
Този пост е редактиран от ccankov73; 13-06-22 в 23:16.
Вече много фирми затварят прозореца за удължена гаранция към емаг - изрично упоменават,че търговеца трябва да е юридическо лице, регистрирано на територията на България. Емаг не е такъв. Вече с 3 производителя мога да потвърдя,че не дават такава гаранция - Електролукс, Уърлпуул и Бош.
Има вариант за удължаване на гаранцията и то при най-добри условия. Можеш да я удължиш, преди да изтекат последните 3 месеца на включената двугодишна гаранция.
Ето и по-съществената част от мейла с който обясняват, как точно се случват нещата.
Какво значи при най-добри условия и какво значение има дали ще я удължиш сега или после ( най-много да забравиш да го направиш след 2 години) ?
Чакай,че говорим за различни удължени гаранции. Имах предвид кампаниите на самата марка с безплатно удължаване 2+3 години. За заплатена такава съм съгласен, че е добро условие.
Сега видях,едната оферта е на Емаг с възможност за удължаване, а другата, която гледах първо(по-еФтинката) е без, от друг търговец.
Ясноо… . А щом може и след 20 месеца - по-добре, тя инфлацията ще ги е стопила .
Според мен, по-добре изчакай оферта на еМАГ, а не през външен търговец.
Свърши тя, от Емага директно, пък гаранцията имам 20 месеца да я платя….
До BROTZKI
Обмисляме покупка на втори телевизор Самсунг. Така двата модела ще са с блутут дистанционни,което повдига въпрос. Когато ползвам дистанционното, подавам команда, на двата телевизора ли ще изпълнява? Има ли начин да се разделят?
Имам два телевизора от една серия на Самсунг, с блутут дистанционни и не си влияят взаимно. Явно са го мислили. Взимай смело, но можеш и с твоето дистанционно да провериш в магазина.
Накарай куриера да влезе с теб в жилището и разопаковай пред него телевизорът, огледай панела добре, да не са го изкривили при доставката.
Куриерът който го достави при мен, дойде малко преди 18 часа, (последен адрес) а причината за това била, че телевизорът е имал много висока застраховка и го държали цял ден в тяхна база. Така в края на денят, куриера отива, взема го от техният офис и прави персонална доставка, само за него, без да го дрънка цял ден с буса. Момчето влезе с мен, отворихме го, на мен ми беше достатъчно да видя, че няма никакви изкривявания или други следи от механични повреди. Куриерът също направи няколко снимки, разписах му доставката и си тръгна.
TVто изпревари стойката .Гледахме го - прав и здрав.
Иначе и стената е готова за монтажа, ама няма с какво…
Днес ще я караме на резервната 32ка гнусмас.Миналата седмица спасяваше майка ми, че нейния беше на ремонт.
Честито! Със здраве да се ползва!
Като правиш стенният монтаж, гледай ограничителите да са с точната дължина, за да не пренавиеш болтовете и те за изкривят панела.
Този пост е редактиран от tvbox; 15-06-22 в 23:51.
Честито и от мен, Дълго и безпроблемно ползване
Нов фърмуер от вчера 17.06 v1399.1 e достъпен за сваляне oт БГ сайта на Самсунг за следните модели - Q60R, Q70R, Q80R, Q85R, Q90R