Страница 48 от 86 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1287
Like Tree255Одобрявам

Samsung телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Samsung телевизори (инфо на първа страница)

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Не знам как ги кривят тия панели, защото не е чак толкова лесно да се изкриви. Казвам го от личен опит. Получих бройка, без никакви забележки, включително съвършено прав панел. Направих стенен монтаж и докато го наглася така както на мен ми харесва, доста го подмятахме, но въпреки това панела остана идеално прав, както по хоризонтала, така и по вертикала.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

brotzki одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Exclamation Отговор: Samsung телевизори (инфо на първа страница)

Много тъмно това Сони.

Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tvbox Виж публикацията
    Що се отнася до цената, да, тя ще падне, но това ще е за сметка на други неща, които не ми се коментират сега... Надявам се да върви безпроблемно, пък цената ще е я преживея.
    65" - 2509 €
    https://www.amazon.de/Samsung-GQ55S9...f_=as_li_ss_tl
    и 55" - 1.849,74 €
    https://www.amazon.de/Samsung-GQ55S9...f_=as_li_ss_tl

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Цитат Първоначално публикувано от tvbox Виж публикацията
    Не знам как ги кривят тия панели, защото не е чак толкова лесно да се изкриви. Казвам го от личен опит. Получих бройка, без никакви забележки, включително съвършено прав панел. Направих стенен монтаж и докато го наглася така както на мен ми харесва, доста го подмятахме, но въпреки това панела остана идеално прав, както по хоризонтала, така и по вертикала.
    Днес, продавачите от една от техно веригите направо ме отказаха. Викат това им е първото поколение и идват с криви матрици. Препоръчаха ми да си взема LG. Като им казах че този е доста по ярък и с доста по добри цветове се изсмяха и казала че всичко било маркетингов трик ... За сега май ще изчакам да се посъберат повече мнения за модела. При този екран има ли риск от прогаряне?

10. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Вземи ЛГ и не се подавай на търговски трикове.
    Цветовете са само с два пъти по-голям обем, нищо работа...
    https://www.avsforum.com/threads/sam...#post-61665073
    sasho1bs одобрява това.

11. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Оледа сега фликр-фрии ли е? Днес ходих да го погледна в нашето Техно, ама ядец, нямат го.
    Става въпрос при гледане на кабелна ще има ли трептене? Незабележимо естествено, но морящо очите.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Оледа сега фликр-фрии ли е? Днес ходих да го погледна в нашето Техно, ама ядец, нямат го.
    Става въпрос при гледане на кабелна ще има ли трептене? Незабележимо естествено, но морящо очите.
    Поръчай от румънците, пробвай 30 дни и ако не ти хареса - връщай.

Не слушай какво ти говорят инструктираните консултанти, или други „специалисти“ които са го виждали само на снимка. Какъвто и телевизор да имаш в момента, ъпгрейда ще е с няколко стъпки напред. Няма, трептене, няма огледални отражения, няма задържане на статични изображения, няма изискване за тъмна стая...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Обмисляме покупка на втори телевизор Самсунг. Така двата модела ще са с блутут дистанционни,което повдига въпрос. Когато ползвам дистанционното, подавам команда, на двата телевизора ли ще изпълнява? Има ли начин да се разделят?
    - - - - - - - - - -
    Този пост е редактиран от brotzki; 13-06-22 в 20:46.

14.  

15. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

А, Емаг-а цял месец ли дават? Не знаех. Май така ще стане работата.Само да се изредят днес и утре камарата майстори да уточним кой кога и какво, че не мога да го сложа преди шпакловка, боя и циклене на паркета.Живот и здраве следващата седмица да е на стената.….

п.с. М/у другото от двамата “специалисти” в Техното единия беше 100% за него, а втория все мрънкаше за Neo Q LEDa.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ccankov73
    Ако ще го закачаш на стената, майсторите да правят вертикален кабелен канал в стената, за да скриеш кабелите. Диаметърът трябва да е няколко милиметра по-голям от ширината на HDMI куплунга.
    В канала прекарваш
    - захранващият кабел(тук ще ти се наложи да срежеш щепсела и после да поставиш нов), - [или да поставят контакт до стойката, зад телевизора]
    - 2 високоскоростни HDMI кабела,
    - един Lan(за интернет връзката).
    - един оптичен кабел,

Телевизора трябва да е на място, на което през деня не попадат директни или индиректни(отразени от стъкло или огледало) слънчеви лъчи. Телевизора се монтира на нивото на очите - от позицията в която гледаш. Стойката е желателно да е "чупеща" за да имаш достъп до портовете на телевизора.

- - - - - - - - - -

ccankov73 одобрява това.

17. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Контакта ще е зад телевизора - то ясно.Но другите за какво са ми?Гледа се само кабелна А1, току що говорих и шефа им(приятелче) и ми обясни, че ако съм с приложението не ми трябва ЛАН кабел до телевизора, а само през Wi-Fiто ще ми е достатъчно.В краен случай(по съвет на друг приятел) имам едно свободно ТР LINK мешче дето мога да го сложа зад ТВто(контакта ще е двоен) и от там с ЛАН.Игри не се играят, компютър не вързвам.
    Най-много някой филм от флашка да пусна.Звука ще е най-вероятно от саундбар - безжичен.Иска ми се е да разкарам максимално сегашната “гора” от кабеляци .
    Та за какво са ми тея кабели? Ако обясниш, да знам да копаят като трябва…

п.с. Директна или отразена(огледало) светлина няма да има.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    А, Емаг-а цял месец ли дават? Не знаех. Май така ще стане работата.Само да се изредят днес и утре камарата майстори да уточним кой кога и какво, че не мога да го сложа преди шпакловка, боя и циклене на паркета.Живот и здраве следващата седмица да е на стената.….

п.с. М/у другото от двамата “специалисти” в Техното единия беше 100% за него, а втория все мрънкаше за Neo Q LEDa.
    Да, периода в който можеш да го върнеш е 30 дни. Това го разбрах директно от служител, който ми се обади по телефона. Когато го купувах, все още нямаше обявено, нито срок на гаранцията, нито срок за връщане. Та писах запитване, не което ми отговориха и писмено и по телефона. Оказа се, че съм първият която купува бройка за България и затова никой преди мен, не беше питал за тези подробности. След запитването ми, вече добавиха информация на страницата.
    Моя е от 17-ти май, днес е 13-ти юни, а прозореца за връщане е още отворен. Между другото, срокът за връщане на клиенти от Румъния е 60 дни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 86 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung телевизори 2019
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 493
    Последно: 29-01-20, 08:06
  2. Samsung телевизори 2017
    Отговори: 1079
    Последно: 01-01-18, 06:34
  3. Samsung телевизори 2016
    Отговори: 821
    Последно: 01-01-17, 17:42
  4. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  5. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе