Възможно ли е Самсунга да няма USB 3,0? Моя стар Panasonic WD 60 от 2013 година има и през него свързвам хард диска, иначе не го разпознава. Възможно ли е да има проблем?
Възможно ли е Самсунга да няма USB 3,0? Моя стар Panasonic WD 60 от 2013 година има и през него свързвам хард диска, иначе не го разпознава. Възможно ли е да има проблем?
Да.
Дори в модели 2021 са 2x 2.0
https://www.lcd-compare.com/gamme-tv...ine-up-419.htm
използвай плъзгача под таблицата
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-07-21 в 19:29.
Извинявам се, че досаждам отново. Има ли смисъл да нося флашка с някакви тестове за изгорели пиксели, тъмни ъгли, мръсен екран (помня, че тук някога имаше файлове за сваляне) за тези модели, за които дискутирахме по- горе?
За неравномерна подсветка няма смисъл - в магазина е прекалено светло, а такава проверка се прави в тъмно помещение. Тествай за останалото щом ще го вземаш офлайн.
Обиколих всички Технополиси и това Сони го има само по една бройка- демо, на рафта. Не посмях да рискувам с ЕМАГ, щото и там е външен доставчик и ще ми пратят пак някоя такава бройка. В Техмарт пак две последни демонстрационни- тук във Варна, и в Стара Загора. Единственото от наличните в кашон неотворен100 Hz беше SONY KD-49XH8596. Не ми харесва колкото другото, но това е- за 1500 лева толкова. Не разпознава хард диска през USB 3,0, ще пробвам с един чисто нов 2ТБ.
Този пост е редактиран от Sarafov; 10-07-21 в 20:49.
Да си го гледаш с кеф. Можеш да споделиш как е черното на тъмно.
Иначе това, че са мостра не е никакъв проблем за ЛСД и не виждам защо трябва да те притеснява, а и можеше да поискаш добра отстъпка.
Благодаря, не е за мен, за сестра ми е. И понеже тя не е претенциозна, нито се интересува от модели и характеристики, нито ще ги различи ако ги сложа един до друг. И не е в парите проблема, просто не искам мостра. В понеделник ще го закарам и после ще споделя впечатления.
Днес инсталирах Сони-то, вързах го с мрежата, пуснахме телевизията, направих основните настройки, всичко стана бързо и безпроблемно. Не съм свалял приложения, пробвах "Черната вдовица" на 4К, не насича, върви нормално. Звукът не ми харесва, черното е страхотно (има две настройки на черното), но ако мръднеш повечко встрани избледнява- точно както го описват като недостатък на VA панелите. Иначе няма "мръсен екран", подсветката е равномерна, без тъмни ъгли, моушънфлоу го оставих на минимум и няма т.нар. Soap Opera effect, добре е. Управлението ми е малко странно (свикнал съм със Самсунг и Панасоник), дистанционното е тънко, леко и бутоните са стандартни. Обща оценка - за парите е много добре, доволен съм.
Този пост е редактиран от Sarafov; 12-07-21 в 23:55.
Тръгнахте за кон, върнахте се с кокошка. Жалко! Нито образ, нито звук, ама да е с Андроид.
Този пост е редактиран от sony 1; 13-07-21 в 12:34.