Здравейте.
От може би година се появи проблем, който миналото лято изчезна от самосебе си, това лято пак се появи. Даже го бях носил в сервиза на Стамболийски и Одрин и там работи 2 дни без да се рестартира, като човекът каза, че нямало проблем с телевизора. Затова се усъмних в проблеми с напрежението (контакт) или сигнала от оператора. Но имам още 2 самсунга в същото жилище, единият пак F серия и те не правят такива проблеми. Четох за проблеми със смарт хъба 2022г. на F сериите, за които Самсунг уж знаели и щели да остранят. Дали не ги пенсионират тихомълком така чрез някой ъпдейт не знам.
Телевизорът е смарт F серия, 32 инча. При пускане с дистанционното, показва смарт логото, 5те иконки на смарт хъба, полумесеца на канала вдясно, загасва за секунда с черен екран и показва канала за секунда-две, след което започва отначало със смарт логото.
Вчера забелязах, че ако успее да стартира нормално, след няколко буутлуупа и веднага след като е пуснат, вляза в менюто, също се рестартира, а ако не вляза в него, може да не се рестартира и да си работи нормално. Също така понякога както си работи, почва от нищото да се рестартира.
Какво пробвах без успех:
-Рисет на смарт хъба
-ъпдейти
-Проверих всички сплитери и букси по кабела в къщата за лош сигнал, понеже ми се стори, че на мястото на друг телевизор не се рестартираше, но това може да е измамно, защото след определен брой буутлуупове се стартира и работи нормално, друг път просто си пали нормално от пръв път, а ако не се пипа менюто веднага след стартиране (иначе ако се включи по-късно, работи без рестарт) също работи.
- Пробвах захранване в друг контакт
- Софт рисет с изключване от контакта за 1 минута
- Друго достанционо, включително приложение от телефон
- Фабрични настройки
Направи ми впечатление, че ако извадя кабела на кабелната от него, по време на буутлуупа, стартира нормално и изписва липса на сигнал. Като върна кабела продължава с буутлуупа. Изключване за известни минути от контакта или няколко буутлуупа му помагат накрая да сработи, когато се инати и не стартира от първия път.
Обадих се в друг сервиз в София, казах ми, че е дънна платка, 200лв. само за нея. И че това с изваждането на кабела става от промяна на напрежението в дънната платка, като се извади коаксиалния кабел.
Струва ли си ремонтът, предвид че К серия втора ръка е 270лв., някой имал ли е такъв проблем, ако да как го е отстранил? Не ми е зор да имам нов телевизор, гледа го възрастен човек, от време навреме ползва ютюб на него, навремето го ползваше за скайп, но да не и прави мизерии като си гледа нейните предавания.
Четох из интернет за даване накъсо на някакви пинове на ЕЛПРОМ-а, ако не бъркам така се казваше? Това дали ще помогне в моя случай?
Благодаря в аванс!