при по-тежки игри, като Splinter Cell или понякога при streaming в winamp или понякога при смесване на два звука от различни програми компютъра ми рестартира. Преинсталирах целия windows XP и пак същото. Ккакъв е проблема? Хардуерен или софтуерен?
при по-тежки игри, като Splinter Cell или понякога при streaming в winamp или понякога при смесване на два звука от различни програми компютъра ми рестартира. Преинсталирах целия windows XP и пак същото. Ккакъв е проблема? Хардуерен или софтуерен?
пробвай да ъпдейтнеш драйверите на видео-то и саунд-а. Ъпдейтни до дупка и уиндоуса, особено директ хикс-а.
Възможна е и хардуерна причина - захранване, охлаждане на процесор...
Mislq, 4e videoto i saunda sa mi updeitnati do dupka. 6te probvam da si updeitna windowsa i ako pak ne stane 6te go zaveda na doktor. Blagodarq za otgovora
или видео...Първоначално публикувано от lio-vn
пусни нещо за следене на температурите на видеото и процесора... може би прегряват...
първо дай bios defalts , и после ако пак ги прави - дъно или видеокарта
az imam sa6tiq problem we man nz i az nemoga da ti pomogna no ako go opravi6 toq problem kaji tuka v temata zada go oprava iaz pls :D
За да ти се рестартира компютъра най-вероятните причини са:Първоначално публикувано от hellmasteR
1) Недостатъчно охлаждане на процесора;
2)Повреда в паметта на компютъра (след спиране на тока, токови удари и т.н.)
Препоръчвам ти да тестваш RAM-a с някоя програмка от сорта на Memtest, а също така ако е на повече от един модул да приложиш метода на изключването. Пусни някоя програмка и за температурите и ги постни тук! Дай повече инфо за модела на дъното, видеокартата, рам, процесор. Все пак това е форум, не свърталище на врачки......
V4era updeitnah windowsa do dupka i Splinter Cell trugna bez da se restartira. 6te vidim kak 6te se predstavi po natatuk :knuppel2: