Може ли някой да ми каже как се променя размера на субтитрите.
От сервизното меню възможно ли е.
Може ли някой да ми каже как се променя размера на субтитрите.
От сервизното меню възможно ли е.
Прочети си книжката с инструкциите!
Ако става въпрос за увеличаване на субтитри на телевизионни програми-е невъзможно.
В инструкциите няма нищо за суптитрите. Има само как да се включат и изключат.
Става въпрос за плеъра.
В фърмуера има ли някакви данни за плеъра. Става въпрос за DH500 Ver 1.36 MERGE.bin
Не.Това е само управляващ софтуер. Възможно е в по нова версия да оправят проблема.
Променяш с нотпад при сеив да е Unicode и тогава се виждат от плеъра на телевизора.
По друг начин не става. Вижда само това което съществува и в латиницата.
Отваряш файла на суптитрите с нотпад, и веднага му даваш сеив ъс. след което имаш опция отдолу за промяна на енкодинга. Трябва да смениш и разширението на олл вместо тхт.
Формата е *srt*
[img width=800 height=600]http://img202.imageshack.us/img202/1776/dscn0057y.jpg[/img]
Като размер за мене са си добри единсвено че няма черен контур и на по бели сцени не се виждат добре.
tchefo какъв модел е твоя . Доколкото виждам субтитрите са същите.
32DH500 ми е модела само че от техномаркета с 2 години гаранция няма меню на български нито преведено ръководство, но не ми се разправя, някой да си е играл със сервизното меню тази обща настройка на цвят ме дразни и кажете някакви калибрирани настройки
Изглежда за този телевизор никой, нищо не знае. Може би, защото е още нов, а може и
да е най-рядко продаван, и всеки смята че е маловажен.