Прав си. Извинявам се.
Изобщо не ме интересува книжката на български. Това лично за мен е дребнавост.
Прав си. Извинявам се.
Изобщо не ме интересува книжката на български. Това лично за мен е дребнавост.
Явно си е до помещенето май 55-ката замести Панасоник 42PV80PA от 2007-ма, който беше хвален за звука - е да ама в нашия дневна-кухня /4,20 на 6,50 - шкафове на цялата 1 дълга страна и малко на късата, диван в ъгъла и 2 маси, другото врати и стени+таван с гипсокартон на боя , не беше много добре. За Шарпа - личи си че 2х8 вата са слаби, но до 60% звучи доста добре. Докато се начудя дали да поръчам още 1 - и от 1020 станаха 1250 лв разопакованите
Ивицата по края е негативен ефект, но за гледащите вкъщи - не е проблем. За манияците - да
Книжка с упътване на български - и в кашона, и от сайта на Шарп
Книжка с упътване на български - и в кашона, и от сайта на Шарп .....................ДАЙ да видим,че не вярвам
Точно така са, не тръгват. Вкъщи имам още 2 LED Sharp-а (третия е Lynitron подобен на 2152ck1). 32LE154V подкарва от раз субтитрите. На 32LD164E са изкл. по подразбиране, но тръгват от дистанционното. Със същата флашка на 40LE831S не става, изписва, че няма субтитири. Може да не разчита кирилица, понеже гледам на първата страница S е за скандинавските страни. Ама все едно, ще оправя този проблем с един ефирен плеър. Пробвах един, чете същата флашка като 32LD164E, включват се от дистанционното на плеъра. Може и от компютър/лаптоп да пускам филмите, ама така ми е по-неудобно.
Здравейте, който може да помага - телевизора е Sharp LC-40LE831S. От известно време ми изчезна You Tube не ще да зарежда нито едно клипче. А преди всичко си беше наред. Иначе всички други страници, пощи ги отваря. Благодаря
Този дефект на 55 инчовите шарпове с по-осветения уастък от едж подсветката много се набива на очи.
Отидох в магазина да си купя 55цата и един до друг бяха 55 и 49. Не можах да пренебрегна този дефект и си взех 49".
2 големи минуса все пак ми вадят очите ( но поне не са 3 както при по-големия ).
1- Лед блийда - На черен екран в тъмна стая се забелязват светли петна по екрана от неравномерното осветяване на леда.
2- Много бавно меню. Натискам бутон на дистанционното и чакам, чакам още малко и вземе че стане нещо.
Понякога толкова бавно реагира, че не съм сигурен дали е приело командата и натискам пак, от което телевизора се шашка и не дай си боже да се изнервя и да натисна още един път и телевизора блокира и се рестартира.
Та за смарт, нямам много досег с други, но за мен смарта=стюпид. Връзка с компютър и да не се налага да пипам дистанционното.
Само лед блийда да можех да оправя.
Но за цената от 880лв за 49sfe7451 бих казал, че съм доволен.
На далеч по-скъпи модели има фрапиращ блийд, ти се кахъриш на модел от 900лв Темата с този тип подсветката е дъвкана...Не пробвай да го оправяш, че да не ходи принудително извънгаранционно на сервиз...Ако е много дразнещ е трябвало да го смениш с друга бройка навреме.
https://support.google.com/youtube/answer/6098135
Хммм 100Hz с Direct Led ?
http://www.displayspecifications.com/bg/model/7b7a326
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-16 в 22:39.
Благодаря на hristoslav2 за справката, да разбирам ли че повече нищо не може да се направи или може да се появи някакъв ъпгрейд на софтуера. Благодаря
Някой ако може да помогне как да махна тези 2 досадни надписа(хоризонталния и вертикалния),които съм снимал по-долу ще му бъда много благодарен.
Телевизора е Шарп разбира се.