Към шасито е изписан и видеопанела
INNOLUX V400HJ6-PE1 Overview - Panelook.com
Явно UMC правят Blaupunkt и Sharp с едни и същи компоненти..не съм им сравнявал корпусите.
Информация за шаситата на останалите модели ?
Към шасито е изписан и видеопанела
INNOLUX V400HJ6-PE1 Overview - Panelook.com
Явно UMC правят Blaupunkt и Sharp с едни и същи компоненти..не съм им сравнявал корпусите.
Информация за шаситата на останалите модели ?
Други модели не са ми попадали.Възмоно е в по високия клас все пак да ползват старите шасита на Шарп(уж купиха и завода в Полша). В ниския клас заменят вестелските Шарпове
със и аз незнам как да ги нарека..Качеството на картината е "покартителна"-въпреки че панела изглежда нелош.С играчка в сервизното може да се докара до задоволителна.
Zmartwychwstanie – Sharp wraca do Europy! | Obywatel HD
pl to en
Sharp żyje! I jest (częściowo) biało czerwony | Obywatel HD
pl to en
Sharp LC-65XUE8772 Titanium features:
DACH region -> това са Германия, Австрия и Швейцария(първите букви от имената на страните)
Chinese Hisense takes over the brand Sharp in the US
Chińskie Hisense przejmuje markę Sharp | Obywatel HD
pl to en
Hisense - in the US
UMC - Europe
TEST: Sharp LC-32CHE5100 – odrodzenie czy reanimacja? | TV TEST
pl to en
LC-32CHE5100:IPS panel
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-10-15 в 22:07.
Е уж процесора в горните серии трябваше да е MediaTek -> MT5890 (ARM Cortex-A17), но като гледам как се развиват нещата могат и никога да не го сложат.
Привет другари,моля за едно мнение ,че моя шарп даде фира и май ще го сменят с друг ,добре ,че бе в гаранция още. някакво инфо за тези два модела
Smart LED телевизор Sharp LC-40CFE6242E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за вграждане, котло
Smart LED телевизор Sharp LC-43CFE6131E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за вграждане, котло
предполагам са вестели . а и Узунови нещо не предлагат кой знае колко модела за съжаление.
Благодаря ви.
Е нищо, то предния като бе от Япония пък година и половина живя Може пък тея Словашките да са по издръжливи . Sharp LC-40CFE6242E тоя вариант май ще е .
39 LE752V 2013 г. моделите - като тоя същия само ,че 39 инча http://technomarket.bg/products/0913...rp-lc-50le752v между другото много доволен бях от него . перфектна картина и със смарт глупостите нямаше грижи . ноо още от начало си забиваше и блокираше от време на време. явно там е слабото им място ,някаква платка с памет е заминала и нямат да я сменят .
Този пост е редактиран от xxxxx13; 11-10-15 в 20:23.
япония ма друг път...........не си купувай тез боклуци бре
xxxxx13
Полски е, а 750 са турски.
LC-39LE752V - LC39LE752V - LED TV - Sharp
Японски бяха 9-та серия, а на 8-ма само видеопанела.
Ама как турски бе??!!!!Имам го същия боклук-LC-50LE752V
Я виж господин Мартин Атанасов (дето не е влизал тука от една година,щото го е срам от боклуците дето продава) от интерсервиз узунови,кво е писал на официалната си страничка Онлайн магазин SHARP България | LCD телевизори | Хладилници -
- Страна производител на ЛСД панела - Япония
- Страна на произход - Япония 3D LED телевизор Sharp LC-50LE752V - Серията AQUOS LE750 използва най-новата технология на Sharp за изображение, за да ви даде възможно най-доброто изживяване при гледане, без значение това, което гледате - 2D или 3D. Картината, със своите природни ц в сайта на Технохххххх откъдето го купих също гордо пишеше че е японски.Да ,ама сега това липсва-явно след като са продали и последния боклук,доволно потривайки ръце,са махнали инфото ,да не би да се усети некой заблуден и да си иска парите обратно. Това не е добра търговска политика и се надявам много скоро ИСУ да фалират.За подръжка няма кво да говорим!!
Как няма да фалират като са написали за твоя телевизор:
Живот на панела: 100 000 часа (55 години)*
Значи имаш още 53 години да си го гледаш
ей тва за БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ГЛЕДАТE 3D или 2D най-ме кефи,щот................ НЕ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ 3Д.искренно се надявам поне заради моите постове поне 10 души да са се отказали от ЯПОНСКИЯ ЧОК ГЮЗЕЛ ШАРПЛАРЪ