Някой дали има наблюдение над Sharp LC-49SFE7451E, като характеристики и цена ми харесва. Ако някой си го е взел нека да си каже мнението.
Някой дали има наблюдение над Sharp LC-49SFE7451E, като характеристики и цена ми харесва. Ако някой си го е взел нека да си каже мнението.
МАЙ СИ МУ ХАРЕСАЛ САМО ЦЕНАТА......бягай далеч от тез боклуци.ма ко си решил да ти продам моя 50 инчов за 1000 лева барабар с НЕИЗПОЛЗВАНИТЕ 3Д ОЧИЛА за 180 кинта-илядо лева КОМПЛЕ
Sharp LC-32CHE5100 – odrodzenie czy reanimacja? | TV
Използвайте 7-те бутона в началото за да прегледате всички части от ревюто[Wyglad, Pilot, Meny....]
Здравейте, един приятел си продава телевизора http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14970 , като му търси около 700 лева. Телевизора е в гаранция, закупен е месец април, тази година. Бихте ли споделили мнението си заслужава ли си да го взема, щото за 50- тка ми се вижда доста добро предложение. Нямам никакви впечатления от тази марка, така че приемам всякакви отзиви и коментари .
Няма..
LC-39LE650V - LC39LE650V - LED TV - Archiv - Sharp
Software Update Version 0.2.7.1LE650E / LE651E Serie Archive 77.2 MBytes 17.12.2014
За тази 2015г-питах......Но явно, братята на сльнцето Отеебаха работата
Днес ходих до Технополис, за да проверя, дали новите модели на Sharp от 7-ма(43"- IPS) и 6-та(40"- VA) серия са 100Hz. За съжаление не са. Получих дистанционно от познат консултант и разгледах подробно менюто...Общо взето е интуитивно, но бедно откъм настройки. Смар функциите не съм ги гледал, а и трябва да се направи безжична връзка с интернет (в залата засякох поне 6 мрежи. Бюджетни модели с прилична картина.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-16 в 10:55.
Kaк мога да позная дали са реални херците ?
Иначе аз имам Sharp ,Samsung и Sony ,и въпреки че Sharp-a ми е най евтин,картината му е с класи над тази на останалите.Не етурски обаче а японски.Аз съм фен на Sharp.
Преди 4 дни си купих Sharp LC-43SFE7452E и за сега съм много доволен.Сравнявах го (за качество на картина)с няколко телевизора:Едно LG 42" нa същата цена;Едно SONY 43"(андроид);Един Philips и един Panasonic 40" с VA матрица.Картината на сонито беше най-близо до тази на шарпа, но на черен екран изсветляваше в ъглите(пък беше и с 300 лв отгоре)Панасоника имаше по замазани контури при бързи сцени.Филипса и LG даваха като цяло по сивееща картина при по тъмни сцени.Това е за сега, ако някой го интересува нещо друго да пита.
Честито и дълго да му се радваш
Сравнение се прави с аналогични модели - като диагонал, тип матрица и херци.
Прегледай книжката с инструкциите и менюто и пиши дали има някаква настройка за интерполиране на кадри(Active Motion).
Новите модели за северо-американският пазар
Latest Sharp TVs Launch at CES 2016
Колеги някой може ли да ми каже за как е качеството на картината , нито ще му ползвам 3Д нито смарт функциите интересува ме качествето на картината на FULL HD филми само затова ще го ползвам.Разбрах ,че много колеги не са доволни от смарт менюто както и от 3д функциите , но както казах това е без значение за мен .
Пък и в момента цената му е Телевизор Smart 3D LED Sharp, 49" (125 cм), LC-49SFE7451E, Full HD - eMAG.bg много изгодна
прочетох твоето мнение , но можеш ли да ми кажеш какво е качеството на картината ???? Dundurma ти с кой модел си , кажи дали си доволен от картината
Този пост е редактиран от ala-bala; 20-01-16 в 12:45.