как да му преинсталирам софта и откаде да го изтегля?
milen8401
може да правиш само ъпдейт
https://www.sharp.at/cps/rde/xchg/at...tm?p=LC46DH77E
да де колега изтеглих ъбгрейда разархивирам го във флашката изключвам от захранването слагам флашката задържам бутона за пускане и пахам кабела ,диода свети около минута и след това телевизора се стартира без да е направил никви ъбдейти, и в сервизното меню немога да влезна ,искам да направя ъбдейт заради това че немога да ползвам готовите настройки на картината седи само на стандарт
Флаш драйва трябва да е форматиран във FAT32, вероятно. Виж все пак в ръководството.
в сервиза ми казват,че за тях телевизора няма проблем всичко му работи ,за настроиките на картината ми казаха че мога аз да си глася контраст яркост и дугите , и едно нещо немога да разбера защо неиска да направи ъбдейт от флашката?
Накарай ги пред теб да му направят ъпдейт като сичко е наред за тях!!!
втори път няма да се разкарвам с телевизора , ще опитам с друга флашка , но ако нестане и с нея вече незнам защо неиска да се ъбдейтне, освен аз да греша нещо
в сервизното меню има опция инспект usb ng като му я задам светва червено ,а май трябва да светне зелено , някой има ли прецтава от това иначе гледам че чете снимки от флашката
чете снимки и мп3 музика а ъбдейт неиска да направи от флаш памета , такова нещо за пръв път ми се случва и немога да разбера защо е тъка