Благодаря на всички за мненията!
Какво стана вчера - пристъпвах от крак на крак в продължение на 2 часа в Техномаркета в дълбок размисъл докато накрая затвориха!Колебанията ми бяха между споменатият Панасоник и отново 42" плазма на Филипс с амбилайт. Съжалявам че не си записах модела на Филипса да го разнищя сега по нет-а. В сайта на магазина няма Филипс на тази цена - 3999 лв. Разликата по параметри от Панасоника е липсата на HDMI вход (2 бр. при Панасоника), но има DVI. Картина - по-жива и топла от тази на Панасоника, но с повече шумове ако се гледа от 2- 2,5 метра. От над 3 метра е идеална! Панасоника леко насича движенията, иначе неговата картина сякаш е по-контрастна и гладка, почти без шумове. Ето това ме вкара в размисъл. Филипса е с по-добър дизайн, амби лайт и с около 600 лв по-евтин от Панасоника. И двата модела си имат своите предимства.
Продавача ми подхвърли нещо за Pioneer, че и те били добри, но не ми остана време да ги погледна. Сега в сайта видях, че има модел плазма 43" с отделен тунер за 4999 лв, което все още е в рамките на възможностите ми.
Е, какво вие бихте избрали - Панасоник, Филипс или Пайъниър? Иначе днес отново отивам, този път по-раничко и без плазма няма да си тръгна!Иска ми се да направя такъв избор, че после да не съжалявам за отхвърлените варианти. Трудна работа
![]()