мисълта ми е, че ок, LG e, ама 60" за <2К... чак толкова ли е отвратителен?
LG 60PN6500 :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
мисълта ми е, че ок, LG e, ама 60" за <2К... чак толкова ли е отвратителен?
LG 60PN6500 :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Може би защото плазмените телевизор по принцип са по-евтини ...
Не защото е LG, а защото е плазмен....остаряла технология, слабо търсене... освен от някой заклети привърженици на плазмата които не искат да приемат че времето на плазмата е отминало безвъзвратно.
мда ве отминало за това новите Панасоници размазват всичко с картина .. нямаш изгорели пиксели ,нямаш блеединг ,мазане ,ъглите са перфектни .. следващия ми пак ще е плазма на Панасоник ..
направо са евтини, евтиниииии:
PANASONIC TX-P55VT60E :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
сигурно няма причина да струва толкова
няма честен човек, който да притежава LCD, който да е дошъл, да е видял образа на плазмата ми и да не признае, че е по-добър от неговия, особено пък на филм на тъмно
P.S. убеден съм, че Pat се драчи нарочно!
Браво ве, да не поканиш Pat на гости за толкова години тц,тц,тц.
толкова съм виновен, че едно обикновено гости няма да измие срама
ще трябва да го водя на хотел
LG-то е евтино заради евтините компоненти вложени в него, освен това и не влагат големи суми в развойна дейност.
По-добре добави още 1500..и вземи този който е и с 5" по-голям
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T60E-3D-PLASMA