мисълта ми е, че ок, LG e, ама 60" за <2К... чак толкова ли е отвратителен?
LG 60PN6500 :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
мисълта ми е, че ок, LG e, ама 60" за <2К... чак толкова ли е отвратителен?
LG 60PN6500 :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Може би защото плазмените телевизор по принцип са по-евтини ...
Не защото е LG, а защото е плазмен....остаряла технология, слабо търсене... освен от някой заклети привърженици на плазматакоито не искат да приемат че времето на плазмата е отминало безвъзвратно.
мда ве отминало за това новите Панасоници размазват всичко с картина .. нямаш изгорели пиксели ,нямаш блеединг ,мазане ,ъглите са перфектни .. следващия ми пак ще е плазма на Панасоник ..
направо са евтини, евтиниииии:
PANASONIC TX-P55VT60E :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
сигурно няма причина да струва толкова
няма честен човек, който да притежава LCD, който да е дошъл, да е видял образа на плазмата ми и да не признае, че е по-добър от неговия, особено пък на филм на тъмно
P.S. убеден съм, че Pat се драчи нарочно!![]()
Браво ве, да не поканиш Pat на гости за толкова години тц,тц,тц.
толкова съм виновен, че едно обикновено гости няма да измие срама
ще трябва да го водя на хотел![]()
LG-то е евтино заради евтините компоненти вложени в него, освен това и не влагат големи суми в развойна дейност.
По-добре добави още 1500..и вземи този който е и с 5" по-голям
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T60E-3D-PLASMA