-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Да разбирам ли, че това Сони не става?Нищо не казахте за него.Относно Samsung-а и LG-то да разбирам ли че няма да има проблеми със субтитрите на видеото?А относно Panasonic-ците....гледам че са плазми,а аз май съм се насочил към LCD.До колко знам е по-добра,безпроблемна и с по-дълъг живот технология.Иначе......склонен съм да поувелича малко диаметъра,пък как ще се разбирам с жената да махнем шкафа ще видим :))
-
Цитат:
Първоначално публикувано от the__bull
Да разбирам ли, че това Сони не става? Нищо не казахте за него. Относно Samsung-а и LG-то да разбирам ли че няма да има проблеми със субтитрите на видеото? А относно Panasonic-ците....гледам че са плазми,а аз май съм се насочил към LCD. До колко знам е по-добра,безпроблемна и с по-дълъг живот технология.Иначе......склонен съм да поувелича малко диаметъра,пък как ще се разбирам с жената да махнем шкафа ще видим :))
Става, що да не става...Samsung е за предпочитане относно възможностите на вграденият плейър. Според повечето собственици субтитрите са с малък размер. Panasonic плазмите имат по-добра картина, а и са с по-голям диагонал....Та ,както е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече." :)
За жената и шкафа...не знам..ако не слуша..направи рекламация-върни я на тъщата. :))
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Става, що да не става...Samsung е за предпочитане относно възможностите на вграденият плейър. Според повечето собственици субтитрите са с малък размер. Panasonic плазмите имат по-добра картина, а и са с по-голям диагонал....Та ,както е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече." :)
За жената и шкафа...не знам..ако не слуша..направи рекламация-върни я на тъщата. :))
Плазмата отпада.LCD ще да е.А какво означава функцията wi-fi ready?Мога да си сърфирам из нета с телевизора ли?
-
Цитат:
Плазмата отпада.LCD ще да е. А какво означава функцията wi-fi ready? Мога да си сърфирам из нета с телевизора ли?
Може поставиш wi-fi донгъл и така да го свържеш безжично с домашната мрежа и от там да сърфираш из мрежата доколкото ти позволява DLNA.
-
А какво LCD за тези пари мога да намеря,което да отговаря на моите изисквания 37-ца 42-ка примерно?
-
Здравейте! Имам нужда от мнение за два LCD модела на Sony, да кажете дали си струват и кой е по-добрия вариант като цяло.
Става въпрос за Sony KDL-40EX710 и Sony KDL-40EX500.
Като цяло съм се насочил по-скоро към EX710, мисля си, че е една идея по-добър, но искам да чуя и вашето мнение.
Също има ли хора, които са виждали или от личен опит знаят какво е качеството на картината при сигнал от Булсатком (обикновен приемник) при тези модели ?
Мисля си, че в този клас телевизори тези два модела са може би сред най-добрите предложения ...
-
Цитат:
А какво LCD за тези пари мога да намеря,което да отговаря на моите изисквания 37-ца 42-ка примерно?
За 37-42" трябва да си увеличиш бюджета
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070934
LG 32LE5500
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073280
Тук оспамихме достатъчно темата.
Към всички -когато не сте наясно какво изкате и не сте се спрели на определена марка-има обща тема за избор!!!
Пишете там и когато се спрете на марка и вече имате определени въпроси свързани с моделите от марката пишете в конкретната тема!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от Blazer
Здравейте! Имам нужда от мнение за два LCD модела на Sony, да кажете дали си струват и кой е по-добрия вариант като цяло.
Става въпрос за Sony KDL-40EX710 и Sony KDL-40EX500.
Като цяло съм се насочил по-скоро към EX710, мисля си, че е една идея по-добър, но искам да чуя и вашето мнение.
Също има ли хора, които са виждали или от личен опит знаят какво е качеството на картината при сигнал от Булсатком (обикновен приемник) при тези модели ?
Мисля си, че в този клас телевизори тези два модела са може би сред най-добрите предложения ...
Погледни втората таблица в поста и ще видиш че разликите не си заслужават.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg365888
700 няма да ти даде по-добра картина от 500
-
Става въпрос за 710, а не за 700. Знам, че няма кой знае каква разлика, но все пак се предполага, че ще е една идея по-добър.
Пък и 710 е LED, докато 500 не е ...
Като цяло по-добър 40' инчов Sony модел има ли ? Гледам този 40NX700, дали при него качеството на картината ще е по-добро и заслужава ли си по-високата му цена ? :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Blazer
Става въпрос за 710, а не за 700.
Разликата между 710 и 700 е вероятно в поставената матрица
710 - S-PVA Samsung
700 - UV2A Sharp
Led подсветката не дава преимущество в картината.Само в дизайна и икономичността.
http://www.sony.bg/product/t32-ex-series/kdl-40ex710
http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-34182267.html
HX700
-
И външния вид е различен.
Ако Blazzer не го притеснява по-високата цена на 710, нека го вземе. Като за LED модел е сполучлив.
-
Значи си струва и за парите си е добър така ли ?
В крайна сметка от силните и качествени 40' инчови Sony модели ли е ?
-
@Blazer
м/у 40EX710 и 40EX500 - втория е по-добър. Има убийствена картина на HD, a иначе и двата са зле на SD.
Aко ще гледаш основно телевизия препоръчвам ти Samsung C630 или C650 с матрица (SQ01 до SQ05). Те ще задоволят очакванията ти за SD/HD на макс.
-
Той реално е ЕХ500 с LED подсветка и друг дизайн. Води се среден клас. Високия им клас е 40HX800, но цената е друга.
-
Срявнявал съм ги двата модела и EX500 е с видимо по-добра картина, по-добър контраст и черно, с по-добър ъгъл от EX700/710. Знам как работи и 40HX800 .... и изобщо не си заслужава високата цена.
-
Признавам си, не съм виждал все още ЕХ710, но навсякъде го хвалят, че постигал по-добро реално черно от ЕХ500. Затова го препоръчах и заради по-красивия външен вид, но само ако повечето пари не са проблем.