Интересен отговор за 3Д-то при ЕХ 720 от Сони /на трета страница
http://iskam3d.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=56
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Интересен отговор за 3Д-то при ЕХ 720 от Сони /на трета страница
http://iskam3d.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=56
В очилата уж бил проблема и в самия ТВ ,че бил нисък клас за 3Д ТВ Отоговор на Сони "това са възможностите на телевизора" .... Гледам ,че някои си върна ли ТВ и си взели друг модел. Аз ако реша да го направя това ( да доплатя за янкой по горен клас модел на Сони пак) дали ще стане ? Пазя всичко кутия,найлончета и т.н. По ТВ няма никва драскотина Някой запознат ли е с тези неща ?
Sony KDL-55HX853 ревю
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...1206161860.htm
Отговор от СониПървоначално публикувано от koko_k
Във връзка със вашия въпрос това се получава така ,поради ъплоадърите на клипчетата в youtube когато се качва клипче в този сайт въпросния ъплоадър може да избира кои потребители да виждат клипчето например ако е избрана отметка от ъплоадъра клипчето да се вижда само от потребители който използват PC вие не може да го видите с телевизора си както и потребителите на смартфони т.е клипчето е несъвместимо . На повечето смартфони го изписва на прозореца на клипчето ,че е несъвместимо.
Много интересно, мда има такава опция! веднага download-нах клипа и се го качих наново в моя профил и изненада, не мога да го активирам за ТВ
>>Настройките ви за видеоклипа не можаха да бъдат запазени: Вграждането не може да се активира заради предявен иск по отношение на съдържанието на този видеоклип.
>>Your video "Aura Dione Friends ft Rock Mafia Official Music Video HD", may have content that is owned or licensed by UMG, but it’s still available on YouTube! In some cases, it may be blocked, or ads may appear next to it.
Идиоти! поне Сони не са виновни този път
Здравйте имам въпрос относно nx720 серията , та питането е може ли да се добявят widgets примерно yahoo weather , в нета гледах ревюта и от тях е видно че работят само че аз не можах пробвах какво ли не но галерията не се ъпдейтва а и rss reader - a неще да чете от бг сайтове пише че няма rss feed на страницата която сте задали ! Мерси на всички отговорили!
Пробва ли да зададеш друга държава за местоположение? Например Германия.
Първо да благодаря за труда,който влагате в сайта Днес си капарирах едно SONY 3D KDL-46HX850. Чета коментарите на капацитети и не толкова такива в сферата.Нямаше го не разпечатано.Докато е време,да попитам Хрисо/виждам,че пише и в мнооого чужди сайтове,за което му имам пълно доверие: имали нещо по добро за тези пари???Звук не ме интересува с BOSE 601 сер 3, съм и крайно лампово стъпало Онкио- м-508,Инфинити и .т.н.т.А....част от глезотиите ми.Трансротора/грамофона го продадох/и приемник VU+ uno.Чакам отговор от Хрисо!
Щом вече си го капарирал не виждам какво друго да ти кажем, освен че е най-доброто.
Няма кой знае какво подобрение на 3Д-то в новите модели на Сони. Като цяло модела бива не си се набутал. Надявам се, че си прочел ревютата в нета. Както ти писа колегата lazarus18 - няма смисъл да го обсъждаме след като си го капарирал...Тази година почти всички производители буксуват на едно място - няма някакво впечатляващо подобрение спрямо миналогодишните модели....Даже някои сякаш са направили крачка назад. Всички залагат основно на екстрите и дизайна. Само при Филипс се забелязва опит за наваксване в изоставането им при моделите от ниският и средният клас телевизори, но това става с натиска на новият им собственик TPV, които са уволнили почти целите екипи от маркетолози и програмисти и на тяхно място са назначили нови.
Здравейте колеги ,спрял съм се на SONI KDL-32HX750BA2 ili SONI KDL- EX650B
Добри ли са тези телевизори дават ли дефекти ще има ли проблем да си го закача за лап топа чрез лана и да си гледам филмите от нета и филми които съм свалил.Чрез лаптопа знам, че не подържа всички формати на Юесбито.Имат ли добър звук ?колонките 2Х10 ли са?
Как е на картина и звук.Бихте ли ми помогнали?Благодаря предварително.
Тук се твърди, че 3Д-то е добро. Ъгълът на виждане обаче е много зле.
http://www.televisioninfo.com/conten...DTV-Review.htm
Нормално - те почти винаги имат предвид идеален сигнал /BD/ ,но как е при SBS /там обикновено Сони се дънят и то умишлено според мен/ . За ъгъла май няма друг вариант , след като си "отрязаха всички пътеки" и ползват главно АУО панели.
Е, защо да се дънят умишлено?Първоначално публикувано от svetlio1
В HX850 не слагат ли Самсунг панели?Първоначално публикувано от svetlio1
Не съм писал тук, благодаря на lazarus18 и най вече на hristoslav2.В Разград сме откачалки,националисти,и да не говорим за системи,малко ни одържат на Макинтоша и Трансротора/4500 евро дадох за него/ сега е в Пловдив.Имате ли път към нашия край..Георги се казвам,луд дядо,елате поне да хапнем едно агънце.Имаше и един от Варна,активен/ма хабер си нямате пък от слушалки-дал съм над 4000 дойлара за такива.За Хрисо и Лазарус-в момента съм с SHURE -530=боклук ,щото ъсте готени,аз си ги купих по евтино.http://www.amazon.es/gp/product/B003...rd_i=602357031 няма аналог на цената и качеството
.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340381610[/time]_________________________________________________
На 46 години съм,елате и чуйте BOSE 601 ser iii, топ модел ,Onkyo-m-508---------------------до тук...буфера ми е Инфинити-350,център инфинити 250 вата,пиша селски,амо поливам ТВ-то,то го няма,по добре сега отколкото да го хвърля през терасата/както правя с гадни и меркантилни хора/
Недолюбват "пиратски" формати ,а и нали трябва да те накарат да си купиш BD плеър ... Мисля ,че го имаше и по-назад в темата от китайски сайт + снимки на структурата на използвания АУО панел , което не означава ,че е лош - последно поколение е.Първоначално публикувано от pilot