Мога само да се посмея на написаното :) Нищо лично.Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Преглед за печат
Мога само да се посмея на написаното :) Нищо лично.Цитат:
Първоначално публикувано от soon
EX402 беше ужасен модел според мен -особено ако говорим за над 40". :Drinks:
Конкретно става дума за впечатления от SONY 46EX403 модела. В директно сравнение при максимално точни настройки и сигнали редом с 46EX720, втория стоеше смешно като картина на всички нива. Нямам представа защо е така?
Бреййй, жив и здрав да си! Аз имам външни щори - пуснах ги и направих каквото ми каза; наистина при изкл.сензор светва по-силно; не бих казал "супер" силно, но има промяна; явно просто снзора не променя чак толкова много яркостта при посдсветка 5 (аз на толкова го държа); при 9 обаче се видя разликата. Благодаря! Щях да ходя чак до Пловдив за едното нищо.Цитат:
Първоначално публикувано от garyhobson
Сега вече като си спокоен, че не е развалена опцията да ти дам съвет да не я ползваш ;)
Хубава идея, но обикновено не работи както трябва. Промяната в осветеността предполага други настройки, но ако става с едно сензорче щеше да добре.
Направи си едни настройки за ден и едни за вечер и си ги сменявай ръчно.
Здравейте!
Имам следния проблем със Сони Бравия KDL40EX520. Като искам да се логна в някои сайт например гугъл, ютуб, пикаса и други като въвеждам информация в полетата ID и Password въпреки че имам регистрация ми изписва че данните са грешни. Някакви идеи какъв може да е проблема? Предварително Ви благодаря за отговорите!
ОК, де, ама кажи нещо повече за това или дай да прочетем някъде. Какви толкова други настройки трябват? Искаш да кажеш, че цялото това е трик на СОНИ да им купуваме стоките ли? Нещо като изравняването на шума при рекламите, дето при едни канали действа, а при други все едно е изключено?Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
А според мен си използвай каквото на теб ти харесва, така или иначе телевизора си е само твой и можеш да си го правиш каквото си искаш :) Ако те кефи с цветовете на макс - ами вдигни цветовете на макс, не питай другите, те няма да го гледат :)
Не се бъзикам, впрочем :)
В тоя раздел има тема за калибрацията. Може да се ориентираш от нея каква е целта на заниманието и как няма начин с подобен сензор да се реши проблема с промяна условията на гледане.Цитат:
Първоначално публикувано от ukashaka
Ако идеята е всеки да си гледа както му харесва и иска ние защо се хабим да помагаме при избора като след това може да се окаже, че човека искал да си гледа с нисък контраст и изкривени цветове.
Здравейте, как да разбера дали CX520 моделите имат S-Video Входен сигнал на SCART куплунга си?
Интересно...или тези функции не се подържат през телевизора за България или е някакъв бъг в софтуера.Цитат:
Първоначално публикувано от El_Nino
А като се опитваш да влезеш от компътъра как е положението?
Изпратих запитване до сони българия по проблема и очаквам отговор.
Няма как да нямат. Друг е въпроса защо ти е нужно.Цитат:
Първоначално публикувано от dva
За една MiniDV видеокамера, която не ми се изхвърля, и 30-40 записа. Разбира се, остава композитния вход, но там качеството пада. Или преконвертиране, което пък е време. И си мислех за един S-Video To Scart адаптер ...Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Тази камера няма ли усб или е по-стар модел ?
Цитат:
Първоначално публикувано от El_Nino
:)Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Уважаеми г-н Славов,
Съветвам Ви да попитате Вашият съфорумник, дали не е използвал само големи (или малки) букви, когато е въвеждал името и паролата си. Това може да се променя, когато натисне червеното копче на дистанционното. Направихме тестове с модел KDL-32EX720 и нямаме проблеми с логването, от което следва, че няма проблеми с услугите, достъпни през телевизорите BRAVIA, a най-вероятно данните, въведени от този потребител не са верни.
Поздрави:
Йордан Рачев - ТВ специалист
Сони Юръп Лимитид, клон България
Сони Информационен Център
Тел: 0700 1-SONY (0700 1 7669)
Понеделник - Петък: 9.00 до 19.00