Естествено, хората си купуват телевизори Sony за да гледат HD, не SD. :Drinks:
Преглед за печат
Естествено, хората си купуват телевизори Sony за да гледат HD, не SD. :Drinks:
Само ,че 80% от материала все още е СД /а и нямах предвид ,че Тошиба-та е зле на ХД :)/. :Drinks:
Материалът по телевизията да, но HD материал в нета, бол. Както и да е, да не влизаме в излишни и безмислени спорове в насока, кой е по-по-най. Исках да кажа, че в този форум няма смисъл да се пляскат недомислени и помпозни постове, като по-горния ти, че телевизор за 800 лв. на една марка е върха на сладоледа и едва ли не слагал в малкия си джоб телевизори за 2000 лв. на друга марка. Някак си звучи детски наивно.
:Drinks: Нямах намерение да споря ,нито имах предвид ,че въпросната Тошиба е върха :)) /има си кусури бол ,но разбираемо според цената/ , по-скоро исках да кажа ,че алгоритъмът ,който ползват Тошиба за СД /аз също бях изненадам ,че е добър ,колкото Самсунг В750 струващ два пъти повече ,когато го купувах :yikes/ се справя доста по-добре от този на Сони ,а и поне 60% от хората си купуват тв чисто и просто да си гледат телевизия. :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Уффф омръзна ми от лаишки изказвания. Премести се в някой друг подфорум или спри да пишеш глупости.
Какво значи доста по-добре? Дай някакви проценти и цифри. Може би забравяш факта, че хубавата картина, зависи най-вече от качеството на приемания сигнал, който ти подават кабелните и сателитните оператори. Мога да се хвана на бас, че въпросното Sony EX600 не отстъпва по нищо на въпросната Тошиба при подаден качествен сигнал, въпреки, че няма 100 Hz. То и при Тошибата не вършат кой знае каква работа, доколкото знаем. Може би си мислиш, че мазнята CKAT, или Канал 3 ще се вижда по-добре на Тошибата, колкото чистата и ясна картина на BTV, Nova TV, или Планета ще се приема добре и на двата модела. Нещата са толкова субективни и зависят от толкова много фактори, че няма смисъл да обобщаваме глобално и да генерираме излишен спам.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Колегата,имаше предвид цена-качество,но не се изказа правилно и вие ще го изядете.
Аз нямам нищо против стига мнението да е подкрепено с реално обосновано доводи от празни приказки и субективни мнения няма нужда. Като иска да се фука с ефтината придобивка айде да е някъде другаде.
Не мислех да отговарям ,но все пак -явно наистина сте ме разбрали погрешно -имах предвид качеството на картината ,което получаваш за парите си -да Сони имат наистина добри модели /единият от които беше EX500/508 / ,но необосновано високи цени за продукт,който е на 70-80% същият като от друг производител . Моделите от ЕХ500 серията ,като възможности и картина /изключвам медия плейъра/ е на нивото на Самсунг С630/650 /и то като винаги е със Самсунг панел :ole / ,но докато накрая Самсунга се разграби на 1050лв ,40EX500 си седи на 1250лв -от това по-неадекватна ценова политика -здраве му кажи. :Drinks:
Еми сам си прави извода като си купиш ауди цената му с годините стои винаги по висока сравнена с например рено. Не знам какво сравнение да ти дам но просто мнението ти е абсолютно субективно и не на място.
Много си е добра цената на Sony-то. Този телевизор, когато се появи на пазара, струваше 1800 лв, та не виждам какво неадекватно виждаш в сегашната му цена. Я питай тези дето ги грабят тези "евтини" Самсунги, поглеждали ли са какви матрици са поставени в телевизорите им. Защото е много вероятно голям процент от тях да са с AUO панели. Каква ирония а, Самсунг поставят в толкова сполучливия си модел, чужди матрици, не собствени. Та хич не се учудвам, че модела на Самсунг е толкова евтин, даже според мен трябва да свалят цената с още 100-200 лв. Останалото ти го е казал колегата в горния пост.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Здравейте препоръчайте 40 инча 3д лед на Сони до 2000 лв до седмица трябва да реша гледах в техномаркета но немога да реша четох мнения че матриците са Сумсанг и ме притеснява определено :afro:
SONY 3D KDL-40EX720Цитат:
Първоначално публикувано от blackvivaro
http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-40ex720
http://www.sony.bg/product/TV-102-40-lcd/KDL-40EX720
и аз наго се спрях а нещо повече за 3д то му ще трябва ли да купувам нещо допълнително като ресивер или там каквото му казват
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312488481[/time]_________________________________________________
виждам че си с плазма аз вече 2 умъртвих 42u10 42s10
ще сменям концепцията и марката писна ми да стоя без телевизор и да кисна в сервизите за протоколи за смяна за това се насочих към сони лед незнам обаче дали имам нужда от 3 д така че може и да отпадне като нариант