-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Не ми се обновява интернет съдържанието, в смисъл изчезнаха всякакви интернет благини. Какъв може да е проблема? Телевизора е 40NX700. Как мога да го ресетна?
Edit: Направих му ресет според описанието от този сайт http://www.kb.sony.com/selfservice/v...Id=1&mdl=null# и нещата се оправиха.
-
-
Може ли някой да каже с какво може да се чисти дисплея на тези телевизори. Имам 40ЕХ720 и определено събира доста прах дисплея(в сравнение с обикновенн ЛСД, които почти не събираше прах) Ползвам спрей и кърпички от Мултирама, но не съм много доволен.
-
Влажна микрофибърна кърпа върши идеална работа.
-
Oще един въпрос ме мъчи: Пробвал ли е някой дали през тунера(DVB-C) при некодирана цифрова тв пуска 1080р HD- каналите? Аз съм към СКК и на HD каналите ми показва 1080i, като от телевизията казаха, че подават 1080р. Ще е много тъпо, ако тунера не поддържа 1080р. Обадих се в Сони, но ме отсвириха. Казаха, че не е от телевизора, а от кабеларката, но ще проверат този въпрос и ще ми се обадят. ДА ама НЕ. Никой нищо не направи.
-
Телевизиите излъчват в 1080i -откъде ще го вземат това 1080р ... сигурно правят ъпскейл . :-memnon
-
Кофти компромат за СКК - да не знаят какво излъчват :-memnon
-
Цитат:
Първоначално публикувано от z_harris
Ще е много тъпо, ако тунера не поддържа 1080р. Обадих се в Сони, но ме отсвириха. Казаха, че не е от телевизора, а от кабеларката, но ще проверат този въпрос и ще ми се обадят. ДА ама НЕ. Никой нищо не направи.
Мога да потвърдя че ЕX720 поддържа 1080p канали. При MSatCable MyZenTv е 1080p
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Телевизиите излъчват в 1080i -откъде ще го вземат това 1080р ... сигурно правят ъпскейл . :-memnon
Tова беше и моето предположение, но не очаквах да е така, или по-точно се надявах да не съм направил нещо по менюто. За жалост това е положението, BG си е BG.
Поздрави.
-
Съмнявам се, че се излъчват канали 1080р. То е ясно, че оригиналите са 1080i/720р, но не вярвам и с ъпскелинг да го правят. Много тежко е за пренос.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Съмнявам се, че се излъчват канали 1080р. То е ясно, че оригиналите са 1080i/720р, но не вярвам и с ъпскелинг да го правят. Много тежко е за пренос.
То и аз не вярвах и снощи претърсих каналите от МСат и се оказа вярно това 1080p си ловим въпросния канал - не знам дали е оригинал или ъпскейл ама идва по кабела до тв-то ми на 1080p
-
Трябва някой със по-сериозен приемник да види какво всъщност представлява видеото. Какъв е битрейта например. Ако на сателита е 1080i може да до преобразуват в 1080р като разкарват половината информация.
-
-
Обръщам се към всички собственици на телевизори Sony модели 2011 година
Напишете плюсовете и минусите, които сте забелязали във вашите телевизори - това е с цел да опресним втори пост на темата, което ще е от полза за всеки нов член на форума желаещ да си закупи такъв телевизор.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Обръщам се към всички собственици на телевизори Sony модели 2011 година
Напишете плюсовете и минусите, които сте забелязали във вашите телевизори - това е с цел да опресним втори пост на темата, което ще е от полза за всеки нов член на форума желаещ да си закупи такъв телевизор.
Моя модел e Sony KDL 40EX720 и съм много доволен от него.Картина е хубава при аналоговия сигнал,а при цифровия е перфектна :) Това което някои с оплакват за 3Д-то му,при мен се получава мн рядко,а при почти всички случаи го няма,незнам на какво се дължи това :)На 3Д играя игри,и гледам филми (както оригинални 3Д,така и конвертирани)и съм много доволен.И на всичкото отгоре гледам към 150 цифрови програми без да плащам нищо на доставчиците ;)А възможността за връзката с интернет мн добре служи за 'изфукане' пред гостите ;) Заслужава си всеки един лев телевизорчето :) Това е моето мнение.