-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Предварително се извинявам за въпроса, но все пак да попитам.Притежавам 22 инчов телевизор Сони ЕХ310. Когато вляза в менюто избор на сцена, защо са активни за насторйка на картината само - спорт, кино, музика и общи, а останлите - автоматична насторика на картината,снимки, игра и графика не са?Прерових цялото меню, но не намерих начин как да ги активирам.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от pesho 11
Предварително се извинявам за въпроса, но все пак да попитам.Притежавам 22 инчов телевизор Сони ЕХ310. Когато вляза в менюто избор на сцена, защо са активни за насторйка на картината само - спорт, кино, музика и общи, а останлите - автоматична насторика на картината,снимки, игра и графика не са?Прерових цялото меню, но не намерих начин как да ги активирам.
Това мисля че зависеше от самата програма или сигнала,но не съм сигурен ;)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Nikolay35
Преди няколко дена купих новия модел SONY KDL-40HX720 и мога да кажа ,че този телевизор има най-качествената картина ,която съм виждал и на SD и на HD каналите.
Честито :Drinks: таз година 40 инча, другата 50-60 :)
-
zdraveite iskam da pitam imali nqkaf modul li kvo e ot dvb-t na dvb-c
admin
Пиши на кирилица!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от pcvirus
zdraveite iskam da pitam imali nqkaf modul li kvo e ot dvb-t na dvb-c
Запитването ти не е много ясно. Прочети първият пост на тази тема
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html
-
@Nikolay35 честито и от мен!
Този модел е може би с най-качествена картина от всичките сонита през 2011. Преките ми впечатления са конкретно за 46' вариант. Абсолютна картина, контраст, черно, мнооого добър ъгъл на видимост без загуби.
-
Какво ще кажете за този модел KDL-46CX520? Мислех да взимам ЛЕД но почти не намирам около тази цена с PIP функция 46? Много ли се отличава картината/цветорете ако не е с лед подсветка? (примерно ако се сравни спрямо 46EX520 модела)?
-
Някой знае ли на 32EX700, Ethernet порта каква скорост поддържа, интересува ме дали поддържа гигабитова мрежа.
-
Проблемът е, че дори и да поддържа гигабитовата мрежа, разликата със 100-мегабитова мрежа ще е много малка. И аз имах надежди, че ако си ъпгрейдна устройствата към гигабитови и всичко ще е супер, но след като четох форуми няколко дни, надеждите ми тотално се изпариха. 100мегабита към гигабит я дадат 15-20% прираст, я не дадат. Дори не ми се и пробва, все пак стотици хора са го пробвали преди мен, не ми се открива топлата вода. На моята 100мегабитова връзка дори изкарвам около 30-40мегабита ако е в добро настроение. Докато между компютрите в същата мрежа, скоростта на прехвърляне си достига максималните 100мегабита.
За да не остане неясно - говоря за прираст от 15-20% над сегашните ми 30-40 мегабита, т.е. може би 50 мегабита пряко сили (ама надали).
-
Здравейте приятелчета ! Понеже вече със седмици се ровя във какви ли не форуми,споделих това с един приятел и той ми каза да попитам тук за проблема ми...защото тук имало доста хора, които разбират и могат да ми помогнат по проблема който имам аз ! Та... проблема,ако може да се нарече така, е следният.... Преди около месец си закупих телевизор Sony BRAVIA,модел KDL-37EX720,незнам много за него,взех го защото не е много скъп,а и има точните размери които ми трябваха за мястото което съм му отредил....но това няма значение......проблема, е че немога да се оправя да си пусна 3d филм или по точно явно греша в нещо при самото пускане,защото филма си върви ама 3d ефект аз невиждам ! Филмите които пускам са свалени от нета и неса оригинални.(формат mkv.) Пускам ги на телевизора,чрез лаптопа,с помоща на HDMI кабел.Ползвам обикновенни плеари най-често KMplayer.Филма си тръгва на телевизора...натискам 3d бутона на дистанционото, от там избирам и обединявам картината...слагам очилата....но досега несъм видял никакъв 3d ефект.Освен, че картината и субтитрите несе виждат размазани... друго няма ! Пробвах да гледам и 3d ефект и на един филм по HBO, за който в инфото пишеше че е 3d ама и там несе получи нищо ! Моля,ако някой може да ми помогне или поне да ме упъти за нещо по въпроса, каквото и да било то,ще съм много благодарен !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от sonytoo
Здравейте приятелчета ! Понеже вече със седмици се ровя във какви ли не форуми,споделих това с един приятел и той ми каза да попитам тук за проблема ми...защото тук имало доста хора, които разбират и могат да ми помогнат по проблема който имам аз ! Та... проблема,ако може да се нарече така, е следният.... Преди около месец си закупих телевизор Sony BRAVIA,модел KDL-37EX720,незнам много за него,взех го защото не е много скъп,а и има точните размери които ми трябваха за мястото което съм му отредил....но това няма значение......проблема, е че немога да се оправя да си пусна 3d филм или по точно явно греша в нещо при самото пускане,защото филма си върви ама 3d ефект аз невиждам ! Филмите които пускам са свалени от нета и неса оригинални.(формат mkv.) Пускам ги на телевизора,чрез лаптопа,с помоща на HDMI кабел.Ползвам обикновенни плеари най-често KMplayer.Филма си тръгва на телевизора...натискам 3d бутона на дистанционото, от там избирам и обединявам картината...слагам очилата....но досега несъм видял никакъв 3d ефект.Освен, че картината и субтитрите несе виждат размазани... друго няма ! Пробвах да гледам и 3d ефект и на един филм по HBO, за който в инфото пишеше че е 3d ама и там несе получи нищо ! Моля,ако някой може да ми помогне или поне да ме упъти за нещо по въпроса, каквото и да било то,ще съм много благодарен !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Пробвай в менюто на телевизора SONY 3Dexperience да изгледаш някое клипче
-
-
Ще може ли малко да ми дадете съвет относно няколко неща...? ;) Значи ситуацията е следната,свързах си ТВ-то с компа чрез HDMI кабел,а до преди използвах ЛАН кабел да гледам филми с "Домашний медиа-сервер".А сега кайто съм с нов начин пробвах да гледам филми с Kmplayer,и ми направи впечатление,че някак си картината беше по добра като гледах с ЛАН кабел-а,отколкото сега с HDMI.Трябва някоя настройка за цветовете ли да бутна,или да използвам друг плайер ?И за 3Д филмите кой плаъер да използвам,пак Kmplayer-а ли ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от dbitzepsa
Ще може ли малко да ми дадете съвет относно няколко неща...? ;) Значи ситуацията е следната,свързах си ТВ-то с компа чрез HDMI кабел,а до преди използвах ЛАН кабел да гледам филми с "Домашний медиа-сервер".А сега кайто съм с нов начин пробвах да гледам филми с Kmplayer,и ми направи впечатление,че някак си картината беше по добра като гледах с ЛАН кабел-а,отколкото сега с HDMI.Трябва някоя настройка за цветовете ли да бутна,или да използвам друг плайер ?И за 3Д филмите кой плаъер да използвам,пак Kmplayer-а ли ?
Няма логика да ти е по - хубава картината с лан кабела. Аз лично съм тествал , и с HDMI кабела е доста по - добра картината. Относно плеярите - аз бях с КМ плеяр , сега съм с ПОТ плеяр . Вторият вади по хубава картина , поне според мен И при двата плеяра си вървят перфектно 3д филмите. Сподели дали имаш насичане на картината при гледането на 23 и 25 кадъра в секунда без да мърдаш херците от компа към тв-то
-
Значи пуснах един филм който мисля че е 25 кадъра в секунда,картината нямаше никакъв проблем,но в звука имаше някакво пръщене постоянно като говорят в филма.Обаче не съм сигурен дали не е от филма,че е стар и аз бях бутал точно днеска настройките на аудиото на КМ-а ;) Пробвах същия филм през ЛАН кабела,нямаше пръщене .... Не знам защо така се получи ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327484648[/time]_________________________________________________
Пръщенето за което казах го оправих било от настройките както и си помислих.Гледах херцовете на компа ми бяха на 60Hz ;) Аз използвам евтин 10м HDMI кабел ,и нямам проблеми до сега с него,и 3Д сам си пускал,всичко е ОК ;) Ако нещо друго те интересува от носно тези Hz и кадъри в секунда кажи,че на мен не са ми много ясно с тези неща ;)