-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Цитат:
Първоначално публикувано от galin79
с s windows 7 съм , картата ми е GF 880 GT , как да видя дали ползвам това хардуерно ускорение и EVR
Ако при пускане на HD процесора ти се товари примерно някъде на 50% значи не ползваш ускорението на картата....иначе за рендера ....настройки>видео>обработка на видео>рендер......не помня за КМ плеяр дали точно такъв беше реда....аз ползвам Pot player,ако искаш инсталирай си го набързо ,и ми пиши на лични да ти кажа какви точно настройки да направиш та да видим ще насича ли после.......няма ли.....
-
Здравейте. Наскоро си закупих Sony 37EX720, но имам проблем с гледането на 3D филми. Понякога картината на заден или дори преден план е двойна. Филмите ги пускам през лаптоп с HDMI кабел. Видеото е ATI 4570 512MB. Пробвах с няколко плейъра, но няма ефект. Откъде може да идва проблема и как да го оправя?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bleyn
Колеги от скоро наблюдавам като пусна нещо на черен фон и по ъглите на тв-то светли петна нещо май подсветката не е бива.Ако занеса за гаранция дали ще ми обарнат внимание за това.
Неравномерната подсветка - не се приема за рекламация и няма да ти обърнат внимание.
-
Някой може ли да каже има ли начин да се оправят субтитрите на самият плеяр , в момента са много тънки и местоположението им е малко по нагоре отколкото ми се иска
-
Според мен големият проблем на 40EX720 е в ъгълът на гледане, достатъчно е да застанеш леко встрани и картината в далечния край рязко изсветлява. Ако седиш пред него картината е чудесна, няма бели петна, ярки цветове
-
Цитат:
Първоначално публикувано от streetfight
Според мен големият проблем на 40EX720 е в ъгълът на гледане, достатъчно е да застанеш леко встрани и картината в далечния край рязко изсветлява. Ако седиш пред него картината е чудесна, няма бели петна, ярки цветове
Не съм съгласен , тв-то ми е на стената и го гледам от легнало положение , картината е една и съща :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kos1o
Здравейте. Наскоро си закупих Sony 37EX720, но имам проблем с гледането на 3D филми. Понякога картината на заден или дори преден план е двойна. Филмите ги пускам през лаптоп с HDMI кабел. Видеото е ATI 4570 512MB. Пробвах с няколко плейъра, но няма ефект. Откъде може да идва проблема и как да го оправя?
Опитай да включиш ТВ и лаптоп в домашна мрежа и гледай през плейъра на ТВ!
-
Не става чрез плеъра на телевизора, защото не чете формат .mkv, а всички 3D филми са такъв формат.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kos1o
Не става чрез плеъра на телевизора, защото не чете формат .mkv, а всички 3D филми са такъв формат.
Аз съм с тази програма "Home Media Server" и нямам никакви проблеми с .mkv ;)
-
Здравейте! Имам нужда от 40" телевизор Sony .Мястото на което ще стои не се осветява пряко от слънцето ,но в стаята на тавана има енергоспестяваща крушка ,ако има значение. В магазина разглеждах :
LED телевизор SONY KDL-40EX520
3D Телевизор SONY KDL-40NX720
3D Телевизор SONY KDL-40HX720
3D Телевизор SONY KDL-40EX720
Всичките ми харесват и не мога да реша кой да взема. Изискванията ми към телевизора са да има добра картина на HD каналите и да мога да го свържа в локална мрежа с кабел. Харесвам и матов и огледален панел. Ако не обръщаме внимание на цената кой телевизор ще ме посъветвате да си купя?Може и да не е от изброените по-горе.
-
Е то ако цената няма значение - 40НХ720 разбира се !
-
Според доста годишни отчетни класации за "кой е най-добрия LCD(led) TV за годината", именно този модел 46НХ720 го дават за победителя на 2011.
Ти решаваш и успех!
-
Един приятел си е взел Sony KDL 32U3000 Не можах да намеря мн. информация за него.Но това не е ли стар модел и за Великобритания ... ?
-
За какво служи това - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...SONY-TMR-BR100
и необходим ли е за всички модели активни очила / ако е свързано с тях / ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Е то ако цената няма значение - 40НХ720 разбира се !
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Според доста годишни отчетни класации за "кой е най-добрия LCD(led) TV за годината", именно този модел 46НХ720 го дават за победителя на 2011.
Ти решаваш и успех!
Благодаря, ще се ориентирам към този модел! :)