-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Здравейте на всички!Нова съм тук и искам да ви попитам нещо дано някой ми помогне :sad:.Имаме телевизор LCD SONY BRAVIA KDL-32EX310,искаме да гледаме филм от флашка,филма тръгва но субтитрите не.Какво ли не опитахме и не става.Сменихме и 2-3 различни флашки и пак не става.На компютъра филма тръгва с субтитри а на телевизора или няма или са йероглифи.Ако някой може да помогне ще съм му мноого благодарна!
-
за субтитри....от копчето на дистанционното '' options''-''субтитри''-''font.2''........файлът на филма,трябва да е с абсолютно същото име както на субтитрите,дори и една точка повече или по-малко,ще излезе че нямя субове
-
Цитат:
Първоначално публикувано от popiiiiin
за субтитри....от копчето на дистанционното '' options''-''субтитри''-''font.2''........файлът на филма,трябва да е с абсолютно същото име както на субтитрите,дори и една точка повече или по-малко,ще излезе че нямя субове
опитах и така не става,излизат пак йероглифи,иначе и двата файла са с едно и също име.Не знам защо не става и как да го направим...
-
колко ''font'' имаш?. на моя тв са 4бр. опитай всичките,на ex720 са на номер-2
-
Имам 4бр опитах и на четирите и не става излизат все йероглифи :sad:.Какво ли не опитахме и не може.Свалих и най новата версия на bs player но и от това не е.Не мога да си обясня как ще го направим..
-
сега четох по чуждите форуми за субтитри. На някои модели не чете суб на кирилица,ако и вашият е така,вграждайте ги във филма. аз понякога правя така,заради гадните широки букви на плеара на тв-то. Ползвам програма ''FormatFactory'',хем вгражда суб,хем конвертира в разл.формати. С това мога да помогна,за друго не се сещам.Дано има някои в този форум,които има същия тв,за да се изкаже по-компетентно
-
Благодаря ти много за всичко!Дано се включи някой с същия тв да помогне..
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331058580[/time]_________________________________________________
Такааа....тази програма за вграждане на субтитри я нямах,но я свалих,само дето не знам как действа.Ако може накратко да ми обясните.Вече ставам нахална за което мнооого се извинявам.
-
-
http://forums.softvisia.com/index.ph...ormat-factory/
това е линка с ръководство за програмата FormatFactory. успех :rolleyes:
-
Приятели,моля някой,който има телевизор ex720, да сподели какви са му впечтленията от 3D-то на телевизора... ЗА сега чувам само лоши неща,а аз несъм го пробвал още и се надявам някой да ме обнадежди ! Благодаря предварително !!!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от sonytoo
Приятели,моля някой,който има телевизор ex720, да сподели какви са му впечтленията от 3D-то на телевизора... ЗА сега чувам само лоши неща,а аз несъм го пробвал още и се надявам някой да ме обнадежди ! Благодаря предварително !!!
Можеш да попрочетеш предишните две-три страници на темата и ще видиш и добри неща. Един от постовете е на колегата над теб. :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от popiiiiin
Много ти благодаря,получи се.Като вградих субтитрите с програмата която ми даде се получи от първия път.Още веднъж благодаря,едва ли щеше да стане без вашата помощ.
-
Днес успях да видя как предава 46 EX 720 със SONY BDV-EF200 HP7 BUNDLE.При пускане на оригинален диск 3D резултата е безупречен.Нямаше го и раздвояването в задният фон на картината ,нито лекото насичане на филма когато гледам от лаптоп.
Разликата е доста голяма в сравнение с това което гледам в къщи и бях приел,че е задоволително.Явно Сонито е много капризно от към източник на сигнал и не търпи никакви компромиси,а може би и умишлено е така за да ограничат пиратството...
-
Аз имам 40 EX 720 и PS3 firmware 3.55 mmCM/multiMAN 04.02.00 FULL + COBRA USB
Всичко ми върви . Нямам никакви забележки . Само ресивър ми трябва за филмите .
-
Програми на Sony – SURE (Sony Unified Retail Execution pricing) и на Samsung – Unilateral pricing programs (UPP) за единни цени...
http://www.hdtv.ru/news/industry/117...ng-i-sony.html