Някой знае ли кое копче да натисна зада се махне този текст които покрива част от горе на екрана с информация?
КОгато гледам телевизор пoстоянно се движи от горе и от долу някакъв текст които закрива част от екрана.
Мерси
Някой знае ли кое копче да натисна зада се махне този текст които покрива част от горе на екрана с информация?
КОгато гледам телевизор пoстоянно се движи от горе и от долу някакъв текст които закрива част от екрана.
Мерси
Трябва да зададеш Режим HOME . Че е зададен другия му режим който е за магазините
- - - Обновено - - -
значи следвай тази последователност натискаш меню Home - настройки - системни настройки - първоначална настройка след това натискаш ДА и вече ще ти излезе кой режим да избереш а той е режим HOME . успех
Този пост е редактиран от xxxxx13; 06-02-13 в 22:46.
Мерси !!!!!
Моля и мен ме мъчи това 3 месеца докато не им звъннах на Сони център и хората веднага ми казаха какво да направя.
Оправи се ти кой модел имаш? Аз взех KDL 40EX650, дано останем доволни, на първо място ми беше 3a качеството на картината....преди 2 месеца бяхме взели KDL 32EX720, но детето го счупи на същият ден и сега сме с KDL 40EX650,
Sony KDL 46HX800 ноо никак не съм доволен,то не съм го купувал аз. само на HD каналите картината е перфектна , на SD каналите ми се струва ,че стария телевизор с кинескопа е по добър сега ще си купувам нов нооо още се чуда дали да е плазма или лед лсд.
И аз не съм доволен. Нямат системи за "оправяне" на слабия сигнал - за това е лоша картината на SD каналите. Явно е нисък клас. И други неща - твърдият диск не може да се ползва за гледане на филми - иска да си го форматира в някакъв негов формат и можеш да записваш от телевизора за гледане по-късно, но не и от компютъра. Флашките ги приема само на FAT32 - до 2Gb. И има само един шрифт на кирилица - много гаден - тънки букви и не се виждат. Имам и Самсунг, на който нямам тези проблеми.