Вече няма да коментирам КОДИ и многоканалния звук.
При който работи - добре, при който не работи, слуша стерео и това е...
Поздравявам колегата Василев за покупката на ТВ-то.
Да му се радва и да не му създава проблеми!![]()
Вече няма да коментирам КОДИ и многоканалния звук.
При който работи - добре, при който не работи, слуша стерео и това е...
Поздравявам колегата Василев за покупката на ТВ-то.
Да му се радва и да не му създава проблеми!![]()
Здравейте! Интересуваме 3Д очила samsung ssg p41002 дали стават за SONY 50W808?
Вероятно ще станат. Мойте от Samsung ue40eh6030 стават на сонито.
5100 стават със сигурност но 4100......?
Утре очаквам да ми го докарат 50W809C от Сони център.
Ако всичко е точно ще мога да се похваля.
В единия магазин ми казаха, че не могат дами дадат да проверя часовете на екрана - през сервизното меню...
За Nokia test - не бяха сигурни...
Утре като дойдат да го инсталират, имам право да го пробвам. Поне за изгорели пиксели - трябва да има някакви потребителски тестове?
Ако мога ще пусна Nokia monitor test - нали ще го разпознае?
Само не знам в тоя студ навън, разнасян... как ще се пуска директно при 20градуса в стаята?!
За какво друго трябва да гледам? Направо от склада ще го докарат, неразпечатан. Ако установя дефект, мога да го върна.
---------------
Какви са начините за пускане на филми и кое е за предпочитане?
Имам старо настолно PC (за HD не става).
За щастие имам и по-мощен лаптоп. Мисля и 3.0 флашка да си взема скоро, външен HDD нямам.
> LAN (DLNA) или през HDMI?
Този пост е редактиран от hakama; 25-12-16 в 17:34.
Този пост е редактиран от hakama; 25-12-16 в 20:28.
Няколко неща - инсталираш си Коди, купуваш си външен хард, по възможност и някое китайско дистанционно-клавиатура или пък инсталираш Side Video & TV приложението от маркета или апп стора за телефона. Флашката дори не ти трябва, освен ако не искаш да бучнеш една и да я ползваш за инсталация на приложения на нея, което на първо време няма да ти е нужно. Преди да ти свърши мястото ще ти се наложи поне веднъж да дадеш заводски настройки на андроида![]()
Ако си взел ТВто от Сони център те имаха една много интересна опция за застраховка, която покриваше абсолютно всичко дори и неумишлено бутнат и счупен телевизор.Ако са пропуснали да ти я съобщят можеш до няколко дни от закупуването на ТВто да се върнеш ,и ако представлява интерес за теб да си доплатиш.Мисля че това доплащане включваше и удължена гаранция,но там сумите май бяха различни+1+2+3г.Ако имаш интерес ги попитай.
Е, вече и аз съм в клуба на Sony
Благодара на всички за насоките преди покупката!![]()
---------------
Да, казаха ми за гаранцията, но ще я направя след месец някъде (360дни е срока)... предполагам ще трябва да го видят вкъщи преди това.
Иначе е от април месец, не можах да вляза в менюто от стенбай... проверихме само за пискели с 5те цвята.
Качиха ми Коди и имам рег-я ... мога да гледам онлайн, но нещо не ме впечатли картината им, уж е 1080р?
Мислех, че има повече от един USB.
Ще трябва да го свържа хардуерно с компа, но ще видим как, също и стерео усилвателя (предполагам през двата чинча отзад или през лаптопа?!
Словашки ли е? (от картинката)
Този пост е редактиран от hakama; 26-12-16 в 15:57.
Моя Има повече от един усб - отдолу между тунерите
Sent from my iPhone using Tapatalk
Честито желая безаварийна и дълга употреба „юесбитата“ са 3 едното е за харт.