Страница 13 от 19 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 283
Like Tree30Одобрявам

Мнение за SONY KDL-50W809C?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Отговор: Мнение за SONY KDL-50W809C?

Цитат Първоначално публикувано от gibonass Виж публикацията
    Някой да знае как да направя клавиатурата на Ютюб да излиза на английски, че сека винаги излиза на български и трябва да сменявам езика постоянно.
    Смени глобалната настройка за интерфейса на английски.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

От няколко дни съм със 43 инчовата версия на този модел, все още събирам впечатления. Учуди ме, че е тежък въпреки изнесеното извън него захранване (с адаптор е).

Съвет към колегите, които като мен искат да пренаредят каналите със Sony Editor - при мен функцията за експорт на каналите не беше активна (редът, на който беше изписана, беше сив и не можеше да се избере). Никъде не намерих информация относно проблема, но вече знам решението - бях включил външен HDD за запис на един от задните USB портове и заради него се оказа, че не "вижда" флашката, която бях бучнал в страничния. След като разкачих HDD всичко се оправи.

4. Novice
    Тук е от
    Jan 2009

А как седи въпросът със неравномерната подсветка [ clouding/ glow effect / DSE ], след 2-3 месеца ползване? някой правил ли е тестове, има ли влошаване, имате ли наблюдения?

5. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте,от скоро съм собственик на въпросния модел и не мога да си пусна dts звук към домашното кино с изключение на вградения плеър.Инсталирал съм mxplayer със всички кодеци,филма тръгва без проблеми но звукът който се подава към домашното кино е стерео.Същия филм пуснат със стоковия видео плеър подава dts звук към домашното кино.Има ли начин да изкарам дтс със друга програма освен стоковия плеър?Пробвал съм vlc,kmplayer,acplayer,и всички подобни програми и резултата е един и същ.

6. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Цитат Първоначално публикувано от Станимир Василев Виж публикацията
    Здравейте,от скоро съм собственик на въпросния модел и не мога да си пусна dts звук към домашното кино с изключение на вградения плеър.Инсталирал съм mxplayer със всички кодеци,филма тръгва без проблеми но звукът който се подава към домашното кино е стерео.Същия филм пуснат със стоковия видео плеър подава dts звук към домашното кино.Има ли начин да изкарам дтс със друга програма освен стоковия плеър?Пробвал съм vlc,kmplayer,acplayer,и всички подобни програми и резултата е един и същ.
    Пробвай с KODI,ще ти извади DTS звук,но трябва да му направиш необходимите настройки от менюто.

7. Тук е от
    Jan 2013

Пробвах но без успех,Сигнала върви по оптичен кабел към домашното кино,активирам ли passtrough,DD (AC3)capable receiver,DTS capable receiver изкарва само шум.При избран Support 8 chanel DTS-HD audio decoding изкарва стерео сигнал.

8.  

9. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Пробвах но без успех,Сигнала върви по оптичен кабел към домашното кино,активирам ли passtrough,DD (AC3)capable receiver,DTS capable receiver изкарва само шум.При избран Support 8 chanel DTS-HD audio decoding изкарва стерео сигнал.
    Ето настройките на KODI,както са при мен.
    Нямам никакъв проблем с многоканалния звук през оптика с ресивера от подписа ми...IMAG3121.jpgIMAG3121.jpg

от бързане качих снимката 2 пъти... снимката е от екрана на компютъра ми,но на телевизора ми настройките са идентични...

10. Тук е от
    Jan 2013

Има разлика,при мен неми дава да активирам DSP Audio,казва че нямам add-on ,така и не намерих как да го изтегля и активирам.И концерта на Линкин Парк 4k много ми насича при инстаалирани кодеци на mx player

- - - - - - - - - -

Има разлика,при мен неми дава да активирам DSP Audio,казва че нямам add-on ,така и не намерих как да го изтегля и активирам.И концерта на Линкин Парк 4k много ми насича при инстаалирани кодеци на mx player

11. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Виж долу в ляво настройките да са за експерти....концерта на Линкин Парк го гледах с VLC player без проблем..

Ако нещо се е бъгнало....деинсталирай KODI ...после пак го инсталирай,като преди това изключи телевизора за около 2-3 мин. от контакта...Андроида обича да бъде рестариран от време на време

12. Тук е от
    Jan 2013

И с VLC го пробвах и пак е така,сега ще го спра от тока за 5 минути,иначе сутринта го инсталирах наново но все е същото.Иначе кодито казва следното: You need an add-on installed to be able to use audio digital signal processing(DSP).

13. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

И с VLC го пробвах и пак е така,сега ще го спра от тока за 5 минути,иначе сутринта го инсталирах наново но все е същото.Иначе кодито казва следното: You need an add-on installed to be able to use audio digital signal processing(DSP).
    Виж тук дали няма да намериш нещо:Коди Фен Форум България

Виж дали имаш актуализация на VLC-to...преди време мисля че я правих......за MX със сигурност има от преди около 2 седмици...и долу в дясно на екрана седи една стрелка в кръг,като знака за play....
    Този пост е редактиран от iveto; 25-11-16 в 15:36.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016

Re: Мнение за SONY KDL-50W809C?

Аз имам същия проблем:
    С вградения плеър имам 5.1 звук, а с КОДИ или стерео или пращене.
    Деинсталирах и инсталирах наново КОДИ и пак пробвах и пак без успех.
    За сега нямам решение. Описал съм проблема в тази тема:
    https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post793100

16. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Отговор: Re: Мнение за SONY KDL-50W809C?

Какъв ти е ресивера?

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016

Re: Мнение за SONY KDL-50W809C?

Прегледах доста теми в мрежата.
    Проблема не е с ресийвъра а с КОДИ-то.
    Актуалната версия в момента е 16.1.
    Много потребители се оплакват за орязаните функции на звука.
    Вижте коментарите под това видео:
    https://www.youtube.com/watch?v=6qwGPjZu7T0
    DSP Audio add-on не е налично за андроид платформите,
    въпреки че тук е споменато:
    Download Kodi 16 Jarvis Now! Kodi 16 Guide
    Предполагам, че колегата iveto ползва по-стара версия на КОДИ и там този проблем го няма.
    И ако реши да го деинсталира и качи новата версия, тези проблеми ще се появат и при него.
    Този пост е редактиран от goodman2; 26-11-16 в 09:33.

18. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Отговор: Re: Мнение за SONY KDL-50W809C?

Цитат Първоначално публикувано от goodman2 Виж публикацията
    Прегледах доста теми в мрежата.
    Проблема не е с ресийвъра а с КОДИ-то.
    Актуалната версия в момента е 16.1.
    Много потребители се оплакват за орязаните функции на звука.
    Вижте коментарите под това видео:
    https://www.youtube.com/watch?v=6qwGPjZu7T0
    DSP Audio add-on не е налично за андроид платформите,
    въпреки че тук е споменато:
    Download Kodi 16 Jarvis Now! Kodi 16 Guide
    Предполагам, че колегата iveto ползва по-стара версия на КОДИ и там този проблем го няма.
    И ако реши да го деинсталира и качи новата версия, тези проблеми ще се появат и при него.
    Напротив...точно с тази версия съм и нямам проблем с DTS звука,понеже доста взе да се дискотира този въпрос,се обадих на няколко приятелчета да ги питам,и всичките казаха че при тях също няма никакъв проблем със звука..така че проблема очевидно не е в KODI...IMAG3122.jpgIMAG3122.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 19 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнение за Sony KDL-40HX750
    От evgenito във форум Sony телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 23-12-12, 23:09
  2. мнение и отзиви за dslr sony a33
    От todorie във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 21-09-10, 23:04
  3. Мнение за камера SONY HDR-TG3E
    От vladojo във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 3
    Последно: 04-01-10, 13:07
  4. Мнение за DVD Sony
    От pr0bl3m във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 16-11-08, 17:49
  5. Мнение за DVD recorder Sony RDR-GX350
    От wert7544 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 12
    Последно: 22-01-08, 14:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе