Здравейте,
имам два важни въпроса:
1. Колегите, които имат 55-инчовия модел W805/7/9 и са със стойки за стена - какви стойки препоръчвате? Аз го бях сложил на стационарна такава, но реших да си взема такава с две рамена. Просто искам при нужда да се гледа от кухнята да излиза напред леко и да се завърта също леко в едната посока. Дали, защото попаднах на некачествена през един сайт или просто, защото е с ограничение на тежестта, но телевизорът пада надолу леко и седи крив...колкото и да стягам все се килва леко надолу...всъщност колко тежи въпросния модел телевизор?
2. Фен съм на киното и при възможност се старая да свалям торенти с много добро качество. Кой е най-добрият вариант за гледане на филми, които да са с максимално добра картина? В момента работя с флашка, обмислям вариант да си взема външен харддиск 2 ТБ. Пробвах с Коди, но качеството отстъпва, дори бих казал, че отстъпва много. Иначе за звук - имам саундбар на Сони, много добре се представя, свързах си го с HDMI кабел и автоматично се включва и изключва при пускането на телевизора.