Не се занимавай с 8000 не вади по добра картина
Не се занимавай с 8000 не вади по добра картина
Тества ли го 8005, за да твърдиш, че не вади по-хубава картина? (само питам, не се заяждам. Просто ми е интересно)
В МЕТРО 50W808 е със 100 лв. по-евтин.
Вчера ги сложих един до друг... Едно че единия е с егати рамките... друго, че е пластмаса а картината пълна мътилка
Аз исках само да попитам - 3Д филмите при какви условия се гледат с тръгващи субтитри за 3Д филм. Някакви проблеми, подробности има ли, които трябва да се знаят?
Инсталираш си КОДИ от маркета, настройваш го и няма да имаш проблеми. Ако ти се вижда сложно можеш да пробваш с МХ плеър или Archos Video player. Всички поддържат форматите за 3Д субтитри (idx+sub) за SBS/OU рилийзи. Само при МХ плеър ако има и други субтитри в контейнера може да се дублират.
Значи вече е доста по-лесно, това е добра новина.
Благодаря.
@Сидеров,
били сподел и източника, от който си пуснал сигнал (филм, мач.. и т.н) за теста?
Блурей на Сони през плейър на Сони 6 серия ако не се лъжа.
Здравейте!Какво ще кажете за този модел Computer Store Sony KDL-48WD650 48 Full HD LED TV BRAVIA
Някой има ли наблюдения върху него!?
Модела е 2016 и току що в продажба:
SONY 48WD650
От това ,което прочетох в нета,а и от един пост на hristoslav за телевизори Сони 2016 г. модели разбрах,че този модел е 50Hz.Значи отпада от моят списък.Следователно:
50w805/7/8/9 ,които са 100Hz би трябвало да имат по-добра картина.Поправете ме ,ако бъркам!?Ще чакам Великденските намаления!
Нищо му няма на 50Hz. и картината е много по-реалистична.
За мен е много по-добре от 100 Hz.
До сега видима разлика не съм забелязал.
Плавността при бързи сцени 100-200-300 Hz. нищо не им помага, само замазване.
Забравете и не се поддавайте на триковете за вменяване от рекламните отдели на производителите!!!
50хц по-добре от 100хц ... ми гледай си ги , аз предпочитам да са с поне 100хц панел - говорим за истинските 100хц , а не маркетинговите 1000/2000хц PMI/CMI и всякакви други съкращения . Между другото е крайно време съответните комисии в ЕП да се задействат и да изискват от производителите да пишат на видно място още на кашона действителната честота на панелите влагани в конкретен модел , както е в САЩ .