Всеки сам избира мазалото си. Няма лошо, просто говорим за истината при тия ала-баланици Hz-ове.
Хубава препоръка, но най-добре да слагат истински панел/матрици, а не да си играят с нас като самсунг!
Всеки сам избира мазалото си. Няма лошо, просто говорим за истината при тия ала-баланици Hz-ове.
Хубава препоръка, но най-добре да слагат истински панел/матрици, а не да си играят с нас като самсунг!
Здравейте,
искам да попитам още нещо във връзка с филмите. Причината за въпроса ми е излезналият торент на последната част на Star Wars. Виждам, че има такъв, който е bluray 39 gb.
При сваляне на този торент и пускане през флашка ще тръгне ли със някои от плейърите или фабричния такъв? И изобщо кой е начинът да тръгне, ако има такъв?
Този от 10GB върви отлично и картината не е никак зле.Сега го пускам да го гледаме.
Привет,
аз още миналата вечер го направих това със свалянето, а вчера поразгледах самия торент как е. Качеството е много добро. Аз съм с Панасоник 37 инча, ful HD. Представям си нa набелязаният от мен телевизор как би се виждало![]()
И 10гб и 33гб версии вървят без проблем...само черните ивици от горе и долу на екрана си остават...защото така е заснет филма...вероятно на екран 21:9 няма да ги има![]()
Да,
и на мен ми направи впечатление. Ще изчакаме. Може и 3D да пуснат дотогава. Хубав , лош - филмът е легендарен и си има своите хубави моменти, освен немалкото забележки. Само качеството да е хубаво![]()
Не знам аз в какъв формат го гледах но през MX player и през вградения плеяр си излиза на пълен екран.Да през VLC player e с черните ленти от долу и от горе.Ама на пълен екран си е по яко-по обемно , ползваш капацитета на целия екран.Не знам защо при мен на вградения плеяр не ми излизат субтитрите докато при другите нямам грижи.
При вградения плейър може да не ти излизат от името на файловете. Хубаво е да няма излишни символи. Преименувай филма и субтитрите примерно на "Star Wars" (без кавичките). Филмите, които са 720п илзлизат на цял екран, а тези които са 1080п ги изрязва от горе и долу (кофти... и мен не ме кефи).
Хм, не би трябвало да е така, а да зависи от съотношението (16:9 или 21:9). Примерно, ако си пуснеш "Името на розата", независимо дали е 720p, или 1080p трябва да "изпълни" целия екран, защото съотношението е 16:9. От доста време почти всички филми са 21:9(приблизително), какъвто е стандарта за кино, и нормалното (с цел запазване на пропорциите) е да "излизат" с черни ленти горе и долу.
Все пак всичко е въпрос на вкус - аз предпочитам да гледам с черни ленти и в долната лента да ми излизат субтитрите
П.П. При MX Player, като се пусне видеото, горе вдясно в настройките има настройки за екран. Ако за "Съотношение" е зададено "По подразбиране", филмите трябва да излизат с оригиналното си съотношение - т.е. в повечето случаи с черни ленти.
Този пост е редактиран от Frogst; 26-03-16 в 14:03.
Здравейте!Все още чакам да намалят 50W805/7/8/9C.Гледам,че LG 50LF652V може да се купи за около 1300лв.Та искам да ви питам,как е този модел като картина спрямо Сонито.Има ли някой ,който директно ги е сравнявал-тествал в магазините!?
Привет,
4-та страница от същата тема разгледа ли я? Там има доста информация по твоя въпрос.
Аз бях с такава дилема, но тя трае около ден-два. Вече твърдо съм за Сони варианта.