Аз имам такава клавиатура от близо година и половина....работи перфектно...няма драйвъри,просто включваш донгъла в телевизора и това е...
Явно не им вървят тъпите майкросовски клавиатури,и за това се опитват да ти я пробутат....![]()
Аз имам такава клавиатура от близо година и половина....работи перфектно...няма драйвъри,просто включваш донгъла в телевизора и това е...
Явно не им вървят тъпите майкросовски клавиатури,и за това се опитват да ти я пробутат....![]()
Този пост е редактиран от iveto; 02-12-16 в 20:54.
Поръчах едно китайче, ще докладвам, като дойде 577095295417913970.jpg
Аз използвам оригиналната клавиатура на Sony за таблети модел BKB10. Има всички необходими бутони за Андроид и работи чудесно с телевизори.![]()
Bluetooth Keyboard BKB10 – Tablet Keyboard - Sony Mobile (Global UK English)
![]()
А как стоят нещата с джойстика и 3д очилата ? Има ли вариант да се подкарат други освен предписаните от производителя ?
За този модел дават gamepad dual shock 4 и 3D очила tdg-bt500a
Други очила и друг джойстик биха ли тръгнали ?
Аз съм със същата закупена от технополис за 59 лв. и 2 години гаранция. Има и подсветка. Ползвам я от 5-6 метра и си работи нормално. Има си собствен приемник които се слага в USB-то на телевизора. Тъча е добър. С презареждаема батерия, която се зарежда с кабел от компютъра.