Здравейте , колеги . Нищо не разбирам от Тв. Спрял съм на един модел Sony . Какво бихте казали за него . Също искам да попитам разликата на двата само в цвета на рамката ли е ?
Sony Bravia KDL-43W805C
Sony Bravia KDL-43W807C
Здравейте , колеги . Нищо не разбирам от Тв. Спрял съм на един модел Sony . Какво бихте казали за него . Също искам да попитам разликата на двата само в цвета на рамката ли е ?
Sony Bravia KDL-43W805C
Sony Bravia KDL-43W807C
Благодаря за бързия отговор Сидеров ! От тези които ми препоръчваш кой е с най -добро качество на картината ? Или не може да се каже ...
За мен Сонито, но имай предвид, че операционната система е леко тромава и нестабилна. Какво имам предвид с това, понякога се случва приложения да забиват, да спират, да се бавят... понякога дори не тръгват... Но за сметка на това са много :D. С две думи ако искаш телевизор на който смарта му работи без грешки, това не е Сонито но ако искаш телевизор на който да гледаш филми без да ги теглиш (KODI +hdbox + bgsubs) и такъв на който можеш да теглиш торенти, да играеш Андроид игри та тогава си за сони..
Много полезен коментар колега . благодаря ти !!!
И на по-новите и скъпи модели на SONY ли смарта е тромав и бъгав както казваш ?
Забелязах, че след няколко дни работа, телевизора се нуждае от РЕСТАРТ за да работи добре, иначе се получи лаг в смяната на каналите, пускане, спиране, звука, дистанционното... След изключване и включване, всичко е 6. Сони 55w805c
Здравейте, някой знае ли дали 3D очилата от стария модел w829b стават за w80c.
Загледах се в снимка от руски форум и...на етикета на 55WD655 пише - Произведен в Китай. От което за мен следва, че модела е прозводство на китайската Foxconn
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2596:391:1.jpg
Модела от етикета е за руският и украинският пазар.
Ако има собственици на WD650/653/655 да погледнат какво пише при тях и да споделят.
Ако е Китай..то явно серии 4 и 6 са китайски, а Сони са се концентрирали само върху UltraHD.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-16 в 19:51.
Ако обърнеш внимание липсва маркировката СЕ на табелката, което ме навежда на мисълта, че може да е произведен за руския пазар
Само едно уточнение - Foxconn е Тайванска фирма със заводи в Китай.
Здравейте, на всички! По какво се разпознава дали една опаковка е отваряна или не? Предстои ми покупка на телевизор сони и не искам да се набутвам с работил телевизор.
Haй-лecнo мoжeтe дa paзбepeтe дaли e бил мocтpa и e paбoтил пo cлeднoтo:
- пpи пъpвo пoдĸapвaнe нa TB в нaчaлoтo имa нacтpoйĸa в ĸoятo мy ce зaдaвa cтpaнa и ΠИH!!! (aĸo нe я видите, ceщaйтe ce)
- бaтepиитe ca винaги в диcтaнциoннoтo aĸo e бил мocтpa. И плиĸa c инcтpyĸциитe e paзĸъcaн зa дa извaдят бaтepиитe oт тaм.
Hяĸoи пo paзyмни ĸoнcyлтaнти пoлзвaт eднo и cъщo диcтaнциoннo зa вcичĸи мocтpи - нacтpoйвaт тeлeвизopa oт бyтoнитe нa нeгo и тaĸa нe пoлзвaт диcтaнциoнoтo - или дpyгo диcтaнциoннo извaдeнo oт пpeдxoдeн мoдeл. Πopaди тoвa, плиĸa ocтaвa нepaзпeчaтaн.
- ĸaтo видитe ĸaшoнa oт ĸoйтo гo вaдят - глeдaйтe дa нямa двoйнo тиĸco (т.e. дa e бил вaдeн, a пocлe пpибиpaн oбpaтнo).
Кашоните на някои модели имат пластмасови ръкохватки с щипки -там няма как да забележите, освен ако не откриете вътре счупени бели панели полистирен с които се предпазва телевизора.
- пo cтoйĸaтa и рамката мy - дaли имa cлeди oт пpъcти, бъpcaнo c пapцaлчe, a тaĸивa винaги ocтaвaт пpи мocтpитe, (някои модели имат залепено фолио по рамката и гърба)
- c пpoвepĸa в cepвизнoтo мeню нa тeлeвизopa, нo тoвa мoжe дa нaпpaвитe caмo y дoмa cи. Ha ĸoнcyлтaнтитe e зaбpaнeнo дa гo пpaвят.
Android TV - бъгове и проблеми
https://community.sony.co.uk/t5/andr...s/td-p/2040020
https://community.sony.co.uk/t5/andr...s/td-p/1949079
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-16 в 23:21.