Страница 105 от 110 ПърваПърва ... 5595103104105106107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    А пробва ли да го инсталираш дистанционно през гугъл плей (на РС или др.устройство)?
    Цитат Първоначално публикувано от stensy Виж публикацията
    При мен стана дистанционно от гугъл плея на компютъра . Влизаш преди това в гугъл акаунта си и тогава го инсталираш на телевизора.
    Първо така пробвах и май нищо не стана. Не ми излиза в приложенията. Пробвах също и с HAL и Sideload Launcher и го няма. Като пробвам втори път през ПЦ, вече го дава инсталирано и не може отново. Няма значение, отказвам се, не си заслужава занимавката.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2016

колеги да попитам ,някой успял ли е да пусне динамични субтитри на телевизор?.Какво и не пробвах но при мен винаги излизат двойни в ляво и дясно

4. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от SFisher Виж публикацията
    Първо така пробвах и май нищо не стана. Не ми излиза в приложенията. Пробвах също и с HAL и Sideload Launcher и го няма. Като пробвам втори път през ПЦ, вече го дава инсталирано и не може отново. Няма значение, отказвам се, не си заслужава занимавката.
    Аз току-що го инсталирах така: от браузъра на телевизора намирам приложението в гугъл плея и цъкам на инсталиране. Когато ме попита от къде да го инсталира, избирам гугъл плей магазина на телевизора. От там го инсталирам безпроблемно и след това избирам отваряне. Следва настройки, за да си избереш какво да отваряш с бутона.

5. Тук е от
    Dec 2016

Добър вечер,
    Имам Сони с андроид. Опитах се да инсталирам popcorn, като изтеглих апликацията, инсталирам с ES explorer, отварям в телевизора, виждам филми но не са активни. мишката ми се движи само горе в три икони и не мога да сляза във филмите. Някой може ли да ми помогне?
    Поздрави!

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Деинсталирай то, свали наново АРК файла от този линк и го инсталирай отново.

7. Тук е от
    Dec 2016
    Здравейте, колеги.Някой знае ли за SONY KDL-55W809C как може да се настрой часовника да остава постоянно на екрана без да се скрива.На по-старите модели ставаше с бутона за информация от дистанционното,но на този не става.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2016

Здравейте , имам два лаишки въпроса , със WD759 съм съвсем от скоро и днес си пуснах цифров сигнал от Близу . Каналите излизат подредени от оператора и ако правилно съм разбрал единствения вариант да им променя разположението ??? е като ги запиша като "предпочитани" , но когато добавя няколко канала в предпочитани изникват 2 проблема:
    1.Като номер на канала стои поредната цифра от списъка на оператора ( например btv HD - 157 канал) - не открих възможност да сменя тази цифра с "2" например.
    2. Когато избера да се показват каналите по списъка , който съм направил в предпочитани - мога да превключвам между тях само със стрлките нагоре и надолу от дистанционото , ако натисна , примерно , бутона "3" на дистанционното - телевизора превключва от предпочитани към списъка и подредбата от оператора . Може ли да се направи така,че да се работи само с предпочитани, но да могат и те да се сменят с цифрите от дистанционното ?

10. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Трябва да ги настроиш от менюто на телевизора>настройки>цифрови настройки>редактиране на канали....нещо такова беше че не съм пред телевизора сега....другия начин е с Sony Editor...

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Съвсем случайно попаднах на тази новина :

https://www.sony.bg/support/bg/conte...0614-30-nov-4K

Актуализацията на фърмуера, достъпна за 4K телевизор с Android на Sony (2016 модели) XD75, XD70, XD83, XD80, SD80 и ZD9 - 30 ноември 2016 г.

30 ноември 2016 г.
    Имаме удоволствието да съобщим, че нова актуализация на фърмуера (версия 6.0614) ще стане достъпна между за изтегляне директно на телевизора ви. Този нов фърмуер допълнително ще подобри работните характеристики на телевизора, като едновременно с това ще предложи следните допълнителни функционалности:

• Подобрява работата на вашия телевизор

В допълнение този фърмуер е наличен за инсталация и чрез USB памет – Изтеглете от нашия сайт за поддръжка .
    Прилича ми на Андроид6
    Обаче така и не мога да стигна до линка за сваляне
    Този пост е редактиран от bobybc; 15-12-16 в 15:48.

12. Junior Member Аватара на stensy
    Тук е от
    Jan 2008

Кой ти е модела на телевизора?

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

55xd8577

Sent from my Galaxy S7

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от bobybc Виж публикацията
    55xd8577

Sent from my Galaxy S7
    За твоя няма още....то си пише за кои модели е.....https://www.sony.bg/support/bg/product/KD-55XD8577
    stensy одобрява това.

16. Junior Member Аватара на stensy
    Тук е от
    Jan 2008

За твоя XD85 няма излезнал още! Има за XD75, XD70, XD83, XD80. Ще почакаш още като нас! :-)

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Peta Виж публикацията
    Здравейте, колеги.Някой знае ли за SONY KDL-55W809C как може да се настрой часовника да остава постоянно на екрана без да се скрива.На по-старите модели ставаше с бутона за информация от дистанционното,но на този не става.
    Няма...и не те съветвам да правиш тази глупост...
    Казвам глупост, защото едно определено мнозинство българи, сякаш нямат часовник у дома си(будилник, стенен, ръчен..) и правеха глупостта да пуснат часовника от булсатският приемник да стои постоянно на екрана на телевизора им.
    Като ефект и паметник на глупостта им...сега имат отпечатък от часовника на дисплея на своят плазмен или LCD телевизор.
    В инструкциите ясно си пише: Не оставяйте статични изображения, продължително време на екрана на телевизора си!
    Ама кой да чете...

https://www.reddit.com/r/bravia/comm...dl55w800c_non/
    https://www.reddit.com/r/bravia/comm...n_2015_bravia/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-16 в 18:09.
    VanDan и svetlio1 харесват това.

18. Тук е от
    Dec 2016
    За часовника ще се съглася с теб,а имаш ли идея защо не ми позволява да редактирам цифровите програми - през CA модула на N3 Пловдив съм.Функцията ми я дава като не активна.За ефирните цифрови и аналогови намам забрана.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе