Unboxing The New Slim XBR X930D Series (4K HDR LCD TV )
Unboxing The New Slim XBR X930D Series (4K HDR LCD TV )
Колеги я вижте тук за какво става дума. Обявената цена актуална ли е или е........ около.
Todosonyc | SONY KD-55XD8505 TV 4K HDR Android TV - Todosonyc
Може би като гледам и това........
http://todosonyc.com/productos/sony-kd-55x8508c/
Този пост е редактиран от valter1968; 21-02-16 в 10:44.
Много се извинявам цените посочени горе дали ще бъдат актуални или са някакъв търговски трик.
На 55Х8505С - Producto Oficial Sony España.
На другия SONY KD-55XD8505 - не пише нищо.
Пък и така като гледам са за Испания... та нищо не е ясно.
ПП. На новите Сонита стойката изобщо не ми харесва... изглежда ми като парче ламарина отдолу (разбирасе това си е мое мнение).
Здравейте. Знае ли някой дали има възможност да се настрои "hot key" на стандартното дистанционно на Sony или пък на виртуално такова за директно стартиране на избрано любимо приложение... визирам примерно "kodi"?
Има ли възможност да си направя ъпдейта на телевизора с флашка,защото при мен новия софт на Сони не се получава.Преди няколко месеца се ъпдейтна без проблем.Или да се обаждам на сервиз Сони
Разбира се можеш да го направиш с флашка,дори е препоръчително....влез в сайта на Сони и си го изтегли от там.
Описано е много подробно как точно става....
- - - - - - - - - -
Не,не може....единствено можеш да го добавиш в "любими или предпочитани приложения" в менюто на телевизора.....
Този пост е редактиран от iveto; 22-02-16 в 14:50.
Новите модели на Сони-2016г ще бъдат на българския пазар най рано в края на март , но по вероятно в началото на април.Магазинът на Сони център в ЦУМ затваря , но отваря новият обновен и разширен магазин в Сердика мол.
Имам следния провлем. При гледане на филми от флашка или онлайн от време на време тьмните сцени изведнъж стават по-тъмни. Не продължа дълго и не се появява при светлите сцени или при гледане на телевизия. Тъй като гледам филмите предимно с Коди, писах в фоума на Коди. Но според отговорите, можело да се окаже някаква опсия на тв-то да прави тъмните сцени по-тъмни. Някакви идеи за решаване на проблема? Тв-то е w807c.
При мен се махна като разкарах допълнително увеличаване на контраста и после сложих режим на картината cinema pro. Поиграй си с настройките може и нещо друго да трябва да се направи.
Action -> Picture и разгледай какво има, успех. Кажи ако продължава ефекта ще направя screenshot-и на моите
Този пост е редактиран от nikolavp; 23-02-16 в 18:07.
Точно така е....маха се допълнителното усилване на контраста и картината заспива..
Колеги на KDL-43W807CS AEP в Play Store ми зарежда приложенията само на игри на първия таб за приложения ми развърта все едно търси приложения и ми оставя празна страница. а в търсачката ми намира приложения. Някой да е срещал този проблем ?
Деинсталирай актуализацията на приложението Магазин (Play Store) и ще се оправи. Може също да му забраниш автоматичните актуализации, но вероятно това ще е временно.
Бъговете на Андроид ТВ платформата в действие....
това май ще взема да си го добавя в подписа