Страница 19 от 110 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2015

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от mustasi Виж публикацията
    Колега podredko,щом си собственик на един от тези модели може би трябвало да споменеш и някои "интересни" факти като например че :Не поддържа 4К 60харца и не могат да се гледат 4к сателитни канали макар че се води 4к модел с "мощен много ядрен процесор"„че андроида му е ограничен до около "5 приложения" в маркета ,външни не могат да се инсталират„че не може да му се върже нито мишка нито клавиатура било то жична или безжична,защото просто не поддржа такива "работи" „че не поддържа и показалец(pointer) дори на дистанционното и следователно сърфирането през собствения му браузър е много "вълнуващо" и "успокояващо"преживяване„че е със "собствено мнение" и се включва и изключва когато му скимне 24 часа в денонощието.Е има и нещо хубаво :че е накичен с лампички отзад като коледна елха(само да не включат през ноща докато спи човек
    Мерси колега mustasi. Посочил си доста съществени и негативни неща които да ме спрат от избора на ТВ с марката Филипс.
    Мой познат си закупи септември месец от "светящите " Филипси не съм го питал точно кой модел но равносметката към вчерашна дата - за няколко месеца много пъти ходене в сервиз и 2 телевизора сменени сега е с (3)трети но вече не е Филипс.До колкото знам от него на фабричното дистанционно имало клавиатура която телевизора не разпознавал и въобще не функционирала и още куп ядове. Филипс не взимам.В нас имам вкарани 2 телевизии.Едната е булсат с HD приемник вързан през HDMI и кабелна на близу-която ползвам заради интернета и която също ми е вързана с телевизора през антенния вход и гледам когато макар и рядко булсата губи картина при обилен снеговалеж , гъсти облаци , пороен дъжд и тн.. Та питането ми беше дали по този начин сигналите вързани към ТВто ще ми позволят гледането с опция картина в картината.
    Този пост е редактиран от valter1968; 19-02-16 в 09:10.

2.  

3. Junior Member Аватара на bisito
    Тук е от
    Jan 2016
    Живее в
    София

Здравейте! Телевизора ми е sony kdl-50w809c и от известно време сам ми се включва телевизора. Вечер като си лягам го изключвам и сутрин като стана телевизора е включен. Това се получава 1-2 пъти на седмица и като се включи телевизора дистанционното спира да работи и трябва да изключа захранването на телевизора за няколко минути и се оправя. Така ли е при този модел телевизори или само при мен е така?

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Мерси колега mustasi. Посочил си доста съществени и негативни неща които да ме спрат от избора на ТВ с марката Филипс.
    Мой познат си закупи септември месец от "светящите " Филипси не съм го питал точно кой модел но равносметката към вчерашна дата - за няколко месеца много пъти ходене в сервиз и 2 телевизора сменени сега е с (3)трети но вече не е Филипс.До колкото знам от него на фабричното дистанционно имало клавиатура която телевизора не разпознавал и въобще не функционирала и още куп ядове. Филипс не взимам.В нас имам вкарани 2 телевизии.Едната е булсат с HD приемник вързан през HDMI и кабелна на близу-която ползвам заради интернета и която също ми е вързана с телевизора през антенния вход и гледам когато макар и рядко булсата губи картина при обилен снеговалеж , гъсти облаци , пороен дъжд и тн.. Та питането ми беше дали по този начин сигналите вързани към ТВто ще ми позволят гледането с опция картина в картината.
    Да, ще можеш да гледаш едновременно сигнала от Булсатком приемника свързан към HDMI на телевизора и канал от кабелната телевизия. И тъй като сме в тема на Сони ти предлагам моя фаворит от тази марка http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16028 или неговия 55` вариант.

Офф-топик: Ниските серии на Филипс (дори и "светещите") - 4-та , 5-та, дори и 6-та, и аз не ги препоръчвам на никого. Предишния ми беше 5-та серия от последните "холандски" и софтуера ми "вгорчаваше" удоволствието от хубавата картина. При 7-ма, 8-ма и особено 9-та серия (от "тайванските") нещата са на много по-високо ниво.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от bisito Виж публикацията
    Здравейте! Телевизора ми е sony kdl-50w809c и от известно време сам ми се включва телевизора. Вечер като си лягам го изключвам и сутрин като стана телевизора е включен. Това се получава 1-2 пъти на седмица и като се включи телевизора дистанционното спира да работи и трябва да изключа захранването на телевизора за няколко минути и се оправя. Така ли е при този модел телевизори или само при мен е така?
    Какво да кажа, бъговете на Андроид тв платформата. Ако наскоро е актуализиран софтуера е препоръчително "преинсталиране" на телевизора.
    Този пост е редактиран от podredko; 19-02-16 в 11:12.

5. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

@Bisito
    Виж дали не си пуснал опцията за включване на ТВ в определен час и ден.

@podredko
    Това x8505b от 2014 ли е? Хубаво е да се допълват отговорите, за да няма недоразбрали после.
    podredko одобрява това.

6. Junior Member Аватара на bisito
    Тук е от
    Jan 2016
    Живее в
    София

@novia
    Не е включена тази опция даже си мислех да не е от дистанционното и вечер го покривах с една кърпа да няма връзка с телевизора

7. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

@novia
    Не е включена тази опция даже си мислех да не е от дистанционното и вечер го покривах с една кърпа да няма връзка с телевизора
    Имам същия телевизор инсталирал съм всички апдейти не съм му връщал заводските настройки никога не съм имал този проблем да не би да си качил някое приложение което шашка системата.Моят за около 3 месеца от покупката не ми е правил проблеми до сега не знам дали да на се обърнеш към някои сервиз за консултация.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    @Bisito
    Виж дали не си пуснал опцията за включване на ТВ в определен час и ден.

@podredko
    Това x8505b от 2014 ли е? Хубаво е да се допълват отговорите, за да няма недоразбрали после.
    Благодаря за корекцията. Имах предвид http://www.technopolis.bg/bg/bg/TV/T...3D-LED/p/16041

10. Тук е от
    Feb 2015

Да колега.Това е телевизорът на които съм се спрял и аз. Първо имах малко колебания за размера колко точно да бъде. Дали 55 или 65 инча.Разстоянието от което ще се гледа е 3.- 3.80м(май все още ми се иска 65цата).Жената каза че ще е голям и затова минаваме на 55..

11. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Ако имаш място и възможност,вземи 65"....аз също исках този размер....но за съжаление нямам място за по големия и взех 55"......
    podredko одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, някой знае ли как се сменя името на WIFI. В момента е BRAVIA-sS-BRAVIA, а искам да го сменя.

13. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Ако имаш място и възможност,вземи 65"....аз също исках този размер....но за съжаление нямам място за по големия и взех 55"......
    Място има - заради тоя телевизор изхвърлих една малка секцийка (жената се побърка още мрънка.) Какво ме притеснява. Първо че телевизора ще се гледа и от много близко разстояние с ъгъл сме (меката мебел) и най близката част от която ще се гледа е няма и 2 метра а най далечната е 3.80м.Не знам с тоя сигнал как ще е от 2 метра и дали човешкото око ще обхване целия екран а не да си въртят главите по топката и дали няма да си личи отчетливао лошото качество на измислените ни тв сигнали..Аз седя фронтално в най далечната част и знам че 65цата ще ми е повече от екстра.Друг довод които жената изтъкна е че за 25сант. (един х.й разстояние по нейните думи) разлика от 1700лв е бая множко Аз и викам кеф цена няма тя си знае нейното.Каза да купя 55цата а с разликата в парите да купя още една 55ца Фул ХД. и да я сложа до другата и тогава няма да ми трябва никаква картина в картината.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Вземи си една 55ца и си имай още 1700 лв. След 1-2 години цените ще паднат още и ще си вземеш 65.

16. Тук е от
    Jan 2012

Запис на флашка прави ли SONY след новия ъпдейт?

P.S. Не за друго, ама като сложа 16Gb мрънка, че е малко и се чудя да купувам ли по-голяма. Ползва ли някакъв кодек при запис - Хvid, x264 или всичко е сурово видео..
    Този пост е редактиран от innergy; 19-02-16 в 17:23.

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Телевизорите по принцип не "харесват" флашки за запис на тв предавания. Евентуално може да тръгне само на time shift. За тв съдържание (особено ако е ХД) си иска повече памет. По принцип изискването е за минимум 250 ГБ HDD, но не пречи да опиташ и с по-малък при възможност.

18. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от innergy Виж публикацията
    Запис на флашка прави ли SONY след новия ъпдейт?

P.S. Не за друго, ама като сложа 16Gb мрънка, че е малко и се чудя да купувам ли по-голяма. Ползва ли някакъв кодек при запис - Хvid, x264 или всичко е сурово видео..

На флашка не става...само на външен хард....

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tenev Виж публикацията
    Хора,кажете как се вика това PIP.Появява се само ако имаш два източника ли?
    И къде да го търся по дяволите?
    Моля някой който е записал нещо да направи следния експеримент.
    Започнете да гледате записа.След това задръжте копчето за привъртане напред за поне 3-4 секунди.
    При мен започва едно подскачане х1,х2,х3 и пак плей.Лошото е че няма спиране.
    И при вас ли е така.
    PIP се появява само ако имаш включен източник през HDMI.....натискаш ACTION MENU и горе в дясно се появява иконката за двойна картина....
    При възпроизвеждане на запис от хард диск....ако искаш да превъртиш записа,използвай бутоните на плеяра долу на дистанционното.....а не тези по средата,които са около "мерника"....натискаш веднъж..и превърта 1 път по-бързо,2 натискания-2 пъти по-бързо и т.н.
    При мен всичко работи перфектно...

A...по време на записа.....може да се гледа вече записаното от началото на същия запис,до момента до който стигнало предаването.....
    Този пост е редактиран от iveto; 19-02-16 в 19:48.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 110 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе