Това което гледдаш е версията на Андроид трябва да провериш версията на Фаирмуера дали е 3.317
това го гледаш от Home>най-отдолу хелп>и в ляво на версия на софуера, в комбинацията от букви и цифри трябва да има 3.317
виж картинките от този линк:ТУК
Това което гледдаш е версията на Андроид трябва да провериш версията на Фаирмуера дали е 3.317
това го гледаш от Home>най-отдолу хелп>и в ляво на версия на софуера, в комбинацията от букви и цифри трябва да има 3.317
виж картинките от този линк:ТУК
Защото си с версия 3.179,която е налична за автоматично изтегляне.Ъпдейта който включва запис и PIP го оттеглиха за автоматичнично сваляне понеже имало някакъв проблем в Холандия СА модулите на тамошните оператори с нея версия.Обаче може да си я изтеглиш от страницата на сони ръчно и да си я инсталираш от флашка.
Мда колети прави сте със стар фирмуер съм версия 3.169.
Дърпаш от компа и той поставя ъпдейта във флашката.След това свързваш флашката с ТВ-то и за около 10-15мин.си готов: Sony Support
Не си късай нервите с тоя Булсатком,моя декодер го метнах в мазето(дойдоха от Вива-та и ми инсталираха чинията.Дръпнах им СА-модула от ръете и ги отпратих ).Има достатъчно изгодни оферти на другите оператори-взимаш си един СА-модул и си ползваш благинките на ТВ-тунера.
Sony 2016 TV preview: HDR en wide color in plat en curved | Hardware.Info Nederland
http://content.hwigroup.net/images/a...-chart-big.JPG
2015 models
__________________--> 2016 models
_________________UltraHD --> UltraHD no equivalent --> ZD9 ??
Motionflow XR 1200 HzX940XC & X910XC --> XD940X
Motionflow XR 1000 HzX930XC & X900XC --> XD930X
Motionflow XR 1000 HzS850XC --> SD850X
Motionflow XR 1000 HzX850XC --> XD850X
Motionflow XR 800-1000 Hz? --> XD800X
Motionflow XR 800 HzX830XC
-->
продължаваX830XC
Motionflow XR 800 HzX800XC -->
продължаваX800XC
Motionflow XR 800 HzS800XC --> SD800X ??
Motionflow XR 800 Hzno equivalent --> XD750 ??
Motionflow XR 200 Hzno equivalent -> XD700 ??
Motionflow XR 200 HzFull HD --> Full HD W85XC -->
продължаваW85XC
Motionflow XR 800 HzW80XC -->
продължаваW80XC
Motionflow XR 800 HzW75XC --> WD750
Motionflow XR 200 HzW700C --> WD600
Motionflow XR 200 HzR500C --> RD400
How to Install OfficeSuite 8 in your Sony Android TV
Process:
On your computer copy the .APK file to a Flash Drive, plug in to your TV and watch the video... And I've
used the Microsoft All-in-One Media Keyboard to be more easy to use.
Download APK:
https://mega.nz/#!I9lgBBrS!db7eOW9tN...PP0LA9IeUPUpTE
https://www.youtube.com/user/foxkiller86/videos
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-03-16 в 22:41.
И все пак ще има fulhd android TV! Което ме кара да се замисля за планираната 50тка?
Дали ще има начин да се "хване" разликата между 43W805C (2015) и 43W805С (2016) ?
Здравейте,
изчетох доста от мненията в тази тема и аналогичната й от 2015г. Причината, поради която пиша е молбата ми за съвет на базата на следните потребности и въпроси, които имам след внимателното прочитане на някои по-важни дискусии тук.
Бъдещият телевизор ще се гледа от разстояние около 2.5м. Ще се използва предимно за гледане на филми с максимално добро качество и звук - на флашка или през лаптоп. Добавям спорт и музика. Не съм скаран с технологиите, но желанието ми е да имам по-малко случаи на нужда да инсталирам приложения, да оправям проблеми, настройки и прочие. В тази връзка прочетох за досадни проблеми, които се появяват при работа с менюто или при свързване на нещо допълнително към телевизора. Аз смятам да добавя един хубав soundbar Sony и евентуално да си свържа телефона, когато искам да си пусна нещо.
Казано накратко - има ли вариант, в който да получа качество като картина и звук, с не толкова много екстри.
Големина на екрана 49-50 инча, а самият модел, който в момента гледам е 50W808.
Ще бъда благодарен, ако някой даде малко насока, препоръка или мнение по въпроса.
Поздрави.
Усещам, че WD6 серията ще е най-точната и удачна от към максимално качество на картината и цена без лигавенето на безмислени екстри.
Кога да очакваме новите отрочета на Sony?
podredko, бюджетът ми е като за модела, който съм посочил, около 1500 лв. Плюс-минус...Истината е, че не искам сляпо, само защото имам отделена сума и е Сони да платя и да си начеша егото. Поне малко да остане в мен и чувство на това, че е вложено и разум и прагматиност. Друг е въпросът дали моделите на Сони позволяват това
soon, относно WD6 серията - може ли конкретен модел или два например?
аНТОНи, поне линк да беше дал към магазина, откъдето смяташ да купуваш, ние не знаем актуалните цени във всички магазини. Ако наистина искаш помощ не е необходимо заяждане на всеки уточняващ въпрос към теб. Модела W808/9 е добър за парите си и ще получи ъпгрейд Андроид 6.0. На мен лично не ми допада матрицата. Но за тази цена бъди готов за компромиси. Виж и LG 50LF652.
ПП. Всъщност, не го гледай (LG 50LF652)....
Този пост е редактиран от podredko; 10-03-16 в 15:46.
Виж по-горе!
@hristoslav2 се е погрижил перфектно с инфото за моделите 2016!!