Страница 28 от 110 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Отговор: SONY телевизори 2016

Сваляш ги с програмата на Сони за редакция на програмите (мисля, че поназад в темата я имаше). Другият вариант е да ги разместиш ръчно от телевизора, но става адски бавно. Под копчето MUTE на дистанционното имаш копече с три точки (...) от там си избираш наличните субтитри.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Сваляш ги с програмата на Сони за редакция на програмите (мисля, че поназад в темата я имаше). Другият вариант е да ги разместиш ръчно от телевизора, но става адски бавно. Под копчето MUTE на дистанционното имаш копече с три точки (...) от там си избираш наличните субтитри.
    Много благодаря.Започнах с ръчното подреждане.За 30-40мин -12програми.Продължавам.После ще питам още нещо.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Много благодаря.Започнах с ръчното подреждане.За 30-40мин -12програми.Продължавам.После ще питам още нещо.
    Настройките за субтитри и звук *ПО ПОДРАЗБИРАНЕ* се правят директно в супер-бавното меню за настройка на CA-модула. Ако имаш такова меню (при мен е в менюто за цифровата телевизия) можеш да зададеш винаги да показва български субтитри и/или български звук за програмите, които го поддържат.

6. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от deank Виж публикацията
    Настройките за субтитри и звук *ПО ПОДРАЗБИРАНЕ* се правят директно в супер-бавното меню за настройка на CA-модула. Ако имаш такова меню (при мен е в менюто за цифровата телевизия) можеш да зададеш винаги да показва български субтитри и/или български звук за програмите, които го поддържат.
    Мерси за инфото.Имам такова меню в СА-модула и зададох български субтитри и сега си излизат постоянно.Прави впечатление че като пусна програмата например НВО картината излиза , а субтитрите се показват(активират) след 3-4 секунди.И като се сменят програмите една с друга има едно забавяне също толкова 4-5 секунди преди да се покаже картината. Така ли е и при Вас?Друго което забелязах при смяна на каналите директно от бутоните с цифрите например 5-6-9 най отгоре изписва дата час и в дясно номер на канала , когато ги сменяш по възходящ или низходящ ред с дългото вертикално копче липсва тази информация на кой канал си-нищо не се показва.Като влезете в настройки- eкран - широкоекранен режим-широко увеличение -нормален-пълен-лупа , на какъв режим сте-на пълен ли , и отдолу всички други останали настройки в "екран" как са. И да споделя понеже имам сигнал и на Булсатком през HD приемник с HDMI кабел и от вчера СА модул от Близу , ами има сериозна разлика в качеството на картината в полза на СА модула.Сега с този модул и настройките качени във форума картината е "бижу".

7. Тук е от
    Feb 2016

Здравейте колеги, някой каствал ли е от тв картината към телефона и ако е нека сподели как и с кой софтуер.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2015

Колеги моля някой който е изпробвал PIPa или пък знае как точно се пуска и от къде точно да опише процедурата.Искам да го тествам.

10. Тук е от
    Feb 2016

Колеги моля някой който е изпробвал PIPa или пък знае как точно се пуска и от къде точно да опише процедурата.Искам да го тествам.
    https://us.en.kb.sony.com/app/answer...p)-on-my-tv%3F пробвай с това не съм го пробвал още защото съм с кам модул и само една телевизия. Но не можеш с две програми през тунера да го използваш. Трябва комбинация наприме тунер и hdmi или hdmi и hdmi.

11. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от lmihalski Виж публикацията
    https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/32373/~/how-do-i-get-picture-in-picture-(pip)-on-my-tv%3F пробвай с това не съм го пробвал още защото съм с кам модул и само една телевизия. Но не можеш с две програми през тунера да го използваш. Трябва комбинация наприме тунер и hdmi или hdmi и hdmi.
    Колега малко по нагоре съм писал че в момента съм с два независими източника(сигнала). Единият е на Булсатком с HD приемник вързан през HDMI1, а другият сигнал ми е цифров на Близу с СА модул.Няма ли някой които да е правил тази гимнастика да е изпробвал PIPa да го обясни на български по подробно и последователно крачка по крачка.Къде се влиза кое се избира и тн - абе като за прости хора.С езиците хич ме няма а гугъл преводача повече ме обърква отколкото да ме ориентира.

12. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Включваш някакъв източник през HDMI,плеяр,конзола,тв бокс,или каквото имаш под ръка стига да е включено и да работи..да подава сигнал....после избираш от дистанционното съответния HDMI вход и виждаш сигнала от източника...после натискаш ACTION MENU на дистанционното,и горе в дясно ще видиш иконка"Двойна картина"...отттам вече ще се ориентираш..има подменюта...това е....
    podredko одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Включваш някакъв източник през HDMI,плеяр,конзола,тв бокс,или каквото имаш под ръка стига да е включено и да работи..да подава сигнал....после избираш от дистанционното съответния HDMI вход и виждаш сигнала от източника...после натискаш ACTION MENU на дистанционното,и горе в дясно ще видиш иконка"Двойна картина"...отттам вече ще се ориентираш..има подменюта...това е....
    Учуден съм, че няма специален PIP бутон на дистанционното на SONY..., щото на Philips има.....

14.  

15. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Така.Първо да попитам през HDMI1 входа непременно ли трябва да включа плеяр , конзола или бокс.Аз подадох тв..сигнал от Булсатком- излезе картината , след това влязох в Action menu и най отгоре излезе цял един вертикален ред с икони и надписи.
    1.Екран и звук 2.Гледане на ТВ 3.Зареждане на туитове 4.Меню 5.Мултимедийно управление 6.Бързи връзки и това е всичко. Никъде не виждам икона с надпис Двойна картина.

16. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

IMAG2215.jpgIMAG2216.jpgIMAG2217.jpg
    Така.Първо да попитам през HDMI1 входа непременно ли трябва да включа плеяр , конзола или бокс.Аз подадох тв..сигнал от Булсатком- излезе картината , след това влязох в Action menu и най отгоре излезе цял един вертикален ред с икони и надписи.
    1.Екран и звук 2.Гледане на ТВ 3.Зареждане на туитове 4.Меню 5.Мултимедийно управление 6.Бързи връзки и това е всичко. Никъде не виждам икона с надпис Двойна картина.

17. Junior Member Аватара на martinov83
    Тук е от
    Nov 2015

... Никъде не виждам икона с надпис Двойна картина.
    А с най-новата версия на софтуера ли си? Може да не си я получил още. На мен не ми се чакаше и го обнових като изтеглих новата версия от сайта на Sony директно на телевизора, разархивирах го с ES File Explorer, телевизора си го откри и го инсталира.

18. Тук е от
    Feb 2015

IMAG2215.jpgIMAG2216.jpgIMAG2217.jpg

Добре де, защо при мен не излиза това прозорче с Двойната картина между иконите Гледане на ТВ и Зареждане на туитове.Това е при пусната телевизия от булсата през HDMI 1.

Преди седмица като купих ТВто и го включих ме попита дали искам да обновя софт. и го направих.Мисля че съм с 5.1.1 или нещо от сорта.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 110 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе