Страница 37 от 110 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2016

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    За мен е необичайно да дам толкова пари за телевизор и да няма 3D. Да, знам че няма такъв интерес и затова вече или го няма, или го има само в най-високите класове. Толкова ли оскъпява крайната цена да сложат нещо, което го е имало и в предните модели, едва ли е имало някаква "еволюция" на технологията за последните 3-4 години... Не съм най-върлият фен, но от време на време си пускам някой 3D филм, най вече анимация.
    Е нормално е вече. Всички марки сприат 3Д моделите си и остават тази екстра само във високия клас, поради оправданието че нямало съдържание, е тогава що не си спрат и 4К моделите ги питам аз Все пак има в пъти повече 3Д съдържание от 4К. Макар че 4К филми има при разпространителите и то в България от 2006 година. Но липсата на домашен стандарт за възпроизвеждане забави доста тази история.

Истината за мен е, че искат отново да ни вкарат в кината за всяка комерсиална американска глупост, че там им е печалбата, а печалбата от пуканки и напитки пък е бонус за ексибиторите.

Утре съм отделил 2-3 часа и мисля да тествам на дълго и широко двата модела. И без това мога да си тествам на воля. Колега hristoslav2 , кой лаптоп до 3-4к лв. има 10 битово видео с 4К поддръжка - сещаш ли се? Според мен се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен дърводелец. Само за пример ще дам че прехвалените Macbook Pro с външно ATI или NVidia видео нямат 10 бит поддръжка.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2015

Мерси за инфото колеги.С тези ТВта играчката е много.Всеки ден излизат нови и нови неща като информация.Вчера ходих до Тех... да гледам колони(говорители) за колата че нещо сдадоха багажа и се завъртях около новите модели 2016-Сонита.Не знам нарочно ли така ги бяха настроили с максимален контраст и цвят но за 3-4м гледане усетих напрежение и натоварване в очите.С това HDR смело мога да твърдя че картинката е 1:1 със Самсунзите. Силно изкуствени , ярки и нереални цветове , небето в клипа който бяха пуснали беше толкова наситено синьо-никога през живота си не съм виждал на живо с очите си такова.Става дума за 55XD850

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2016

След гледане и сравняване реших да е новия модел, ще се лиша от 3д-то то ще остане за кината и без това 55 е малко за хубаво 3д ако не се гледа от 1.5-2 метра.
    55XD8599 заводски е с android 5.1.1 и някой ден ще бъде ъпдейтнат до 6 а малко след този някой ден и 2015 моделите ще получат този ъпдейт.

5. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Освен 3D-то са спестили и второто дистанционно с тъч пада и с гласовите команди,не че го ползвам всеки ден,но батерийте му падат за около 2 месеца,без дори да се използва,дано тази простотия я няма в новото дистанционно в което са сложили и гласовите команди...

https://www.youtube.com/watch?v=56gptjVdLoU
    Този пост е редактиран от iveto; 21-03-16 в 16:34.

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Остана да му сложат и клавиатура на гърба и съвсем ще заприлича на Филипс-кото. Хи-Хи...
    Между другото гласовото търсене си е удобно, но понякога става голям майтап.
    Наскоро с приятели търсихме в Ютюб "Кy..ви сбогом" на Сребърни криле. Тъй като ме досрамя, произнесох само Сбогом и Сребърни криле. Гугъл обаче си ми го изпляска едно към едно както си е... Голям смях падна. Или пък ако съм на градус и не говоря отчетливо започват някакви невероятни интерпретации. Отплеснах се, ще прощавате...

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Да,готино е гласовото търсене...9 от 10 опита са сполучливи..и намира всичко доста точно..

8.  

9. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Извинявайте, обаче не разбрах за DTS. Четат ли го Sony, като специално ме интересува миналогодишния Х9305С?

10. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kaloman Виж публикацията
    Извинявайте, обаче не разбрах за DTS. Четат ли го Sony, като специално ме интересува миналогодишния Х9305С?
    Да,четат го без проблем....
    kaloman одобрява това.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Bukmop Виж публикацията
    Утре съм отделил 2-3 часа и мисля да тествам на дълго и широко двата модела. И без това мога да си тествам на воля. Колега hristoslav2 , кой лаптоп до 3-4к лв. има 10 битово видео с 4К поддръжка - сещаш ли се? Според мен се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен дърводелец. Само за пример ще дам че прехвалените Macbook Pro с външно ATI или NVidia видео нямат 10 бит поддръжка.
    Не съм се интересувал, но шасито(дънната платка) задължително трябва да поддържа 10 битов тракт. Отделно ти трябва и добра видеокарта - GTX 980/970, които гонят цена от 800 лева бройката. За UltraHD видео ти трябват два броя такива.
    Ferra.ru - материнские платы, компьютеры, память, процессоры, Intel, AMD: обзоры, цены, характеристики
    холандците правят тестове и на двете
    Moederborden vergelijken | Hardware.Info Nederland
    Videokaarten vergelijken | Hardware.Info Nederland

[digitalfernsehen.de - YouTube]...Sony KD-65XD9305 video review

Според AIDA64:
    Android TV : 5.1.1 Lolipop
    Board : SVPDTV15
    Core architecture:2x ARM Cortex-A17 (ARMv7)
    Instruction Set : 32-bit ARMv7
    CPU SoC:MediaTek MT5890 dual core
    GPU:ARM Mali T624 triple core
    RAM:1,5GB
    Internal storage total space:8,36GB
    -------------------------------------------------------------
    http://www.hdfever.fr/forum/viewtopi...60eecb#p212684
    Android TV : 5.1.1 Lolipop
    Board : SVPDTV15
    CPU 2x ARM Cortex-A17 (32 bits ARMv7)
    CPU SoC: MediaTek MT5890 dual core
    GPU Mali T624 3 Core
    RAM : 1,5 Go
    Mémoire totale : 1508
    Espace de stockage : 8 GO
    Résolution Android TV 1920 x 1080 px 60 Hz
    Version Open GL ES 3.0

http://www.avsforum.com/forum/166-lc...l#post42532681

И в XD930 има основно проблеми с реализацията на подсветката, но това което е удивило много ползватели се жалват от огъване в корпуса - горният ляв ъгъл.
    http://www.avsforum.com/forum/166-lc...l#post42540633

Тоест случаят не е единичен, макар инженерите да уверяват че се опаковат доста добре..

Друг си купил 65"XD930, но не може да влезе в настройките

При това, след подмяната с друг екземпляр, проблема останал. Когато решил в магазина да провери трети телевизор, му обяснили, че не е единственият сблъскал се с този проблем.
    http://www.avsforum.com/forum/166-lc...l#post42526689
    http://www.avsforum.com/forum/166-lc...l#post42527561

http://www.avsforum.com/forum/166-lc...l#post42535849
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-03-16 в 21:31.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Bukmop Виж публикацията
    След гледане и сравняване реших да е новия модел...
    Викторе,кои модели сравнява?Мен ме интересува кой е по-добър между 55XD8599 и по-старият 55Х8505С?3Д не ми трябва,аз ги гледам и двата и не мога да реша кой да купя?На новия дизайна ми харесва повече.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Feb 2015

Тоя клип с мача на Барса съм го гледал над 10 пъти. Няма такъв кеф.Тия все едно играят у дома в хола.
    Колеги дайте малко по подробна информация как да влезна и да активирам това KODI.Моля който го ползва да опише стъпка по стъпка какво да правя.Инсталирах кодеците на МХ player и направих всичко описано от podredko , но концерта на Линкин пак не тръгна не знам защо.Свалих VLC-то там всичко върви и звук и картина и е ОК.Като визия и работа най ми допада МХ плеяра , но ми се ще да инсталирам и това KODI да го пробвам и него. Моля за малко по-подробна информация и помощ.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2015
    Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Тоя клип с мача на Барса съм го гледал над 10 пъти. Няма такъв кеф.Тия все едно играят у дома в хола.
    Колеги дайте малко по подробна информация как да влезна и да активирам това KODI.Моля който го ползва да опише стъпка по стъпка какво да правя.Инсталирах кодеците на МХ player и направих всичко описано от podredko , но концерта на Линкин пак не тръгна не знам защо.Свалих VLC-то там всичко върви и звук и картина и е ОК.Като визия и работа най ми допада МХ плеяра , но ми се ще да инсталирам и това KODI да го пробвам и него. Моля за малко по-подробна информация и помощ.
    За активиране и настройки на кодито виж kodibg.org .

17. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

От тук научих много https://kodibg.org/forum/forum-5.html
    podredko одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

А вградения плеър пробва ли както те посъветваха?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 110 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе