Страница 47 от 110 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2016

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Да,и при мен тръгна ъпдейт...а на сайта на Сони ,няма нищо обявено....последния е от 17 02 2016
    При мен ъпдейта е готов, 3.395 е версията. За жалост не е 6.0 на първо четене не виждам нищо ново.

П.П Това е новото:
    Official list of improvements from Sony:

- Improves the Netflix software quality. (4K HDR model) [Note: This means added HDR mode for Netflix]
    - Improves general software quality of the TV.

Below is what I have in the FAQ in my Sig on this update at this point - from X850C and X9XXC owners:

Current TV software package as of 4/7/2016: PKG3.395.0105
    Current Android version: Lollipop 5.1.1 Build: SVP4KHDTV15_UC-user 5.1.1 LMY48E.S223 3.395 release-keys
    TV software version (the "PKG" version, and Android software version are separate version numbers.
    :
    - Added Netflix HDR support. So far only Marco Polo appears to have HDR10 content on Netflix. (HDR requires 4 screen Netflix account!)
    - 3D improvements for a subset of 65X850C sets where 3D wasn't working well (see mrdjman's comments below)
    - Component connection loss of color is addressed in this update - Sony officially posted that.

Potential (unconfirmed) improvements:
    - 3D glasses sync (940C) - "I did not have to reboot" [marcuslaw]

Reports of what got worse:
    - Reported no longer working: Ability to force 3D mode in 3rd party apps by selecting 3D in the Video app and then returning to the 3rd party app to play the 3D video.

Ongoing issues not addressed:
    - Video app stretching/zooming all content to 16:9/full screen
    - 3D issues outside fix provided for a subset of 65X850C models (see mrdjman's comments below)
    - Amazon app does not output 5.1
    - All sound going through subwoofer

Potential issues:
    - Limited reports (two) of Netflix app gettint stuck when opening and not resolved by clearing data on the app. Does not appear to be a common issue. No reports of this issue on AVS forums, two reports here in this thread.

Има и още инфо но е за регион азия и не знам дали е актуално и за нас...
    Този пост е редактиран от lmihalski; 12-04-16 в 20:57.

2.  

3. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

@hristoslav2, може и така да е. Не съм чел, всички мнения старателно... :D Пък и да ти кажа честно няма да се занимавам заради един часовник.

@iveto, от както имам ТВ-то 2-3 пъти се е случвало така да изчезнат каналите и не съм ги търсил, а директно пуснах ново сканиране. Случва се на различни канали, а НЕ на точно определени. Евалата, че сподели линк към сони едитора за програмите, че мислех да го търся, за да си подредя списъка с канали. Имам 44 HD канала и е срам и ризил да гледам SD-тата. :D

Сега се обновява софта и най-вероятно ще е фикс за този часовник. Ще видим от Сони, какво ще напишат.

4. Novice
    Тук е от
    Apr 2016

Здравейте,от 1-2 месеца имам Сони KLD-43W807C
    Прочетох почти всички теми за сони,но нещо не мога да се оправя с някой неща:
    1.Редакцията на каналите-може ,но ми позволява само от менюто,а там е доста бавноо
    Пробвах по- няколко начина:
    -чрез SIDE TV View от телефона,но там ги запазвам само във Фаворити.
    -чрез сваляне на каналите на флашка,но опцията не ми е активна,откачил съм всякакви донгъли,мишки ,клавиатури,но пак не е активна.Никога не е била активна до сега.Някой може ли да ми каже как бих могъл да ги сваля на флашка или да преподредя каналите по по лесен начин
    2.Дистанционното(без тъчпад) понякого отказва,т.е докато прецъквам,понякога спира да работи за 1-2 мин.
    3.Дойде някакъв ъпдейт 3.395,но така като гледам няма никакво инфо какво включва.

5. Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от nikito0o Виж публикацията
    Здравейте,от 1-2 месеца имам Сони KLD-43W807C
    Прочетох почти всички теми за сони,но нещо не мога да се оправя с някой неща:
    1.Редакцията на каналите-може ,но ми позволява само от менюто,а там е доста бавноо
    Пробвах по- няколко начина:
    -чрез SIDE TV View от телефона,но там ги запазвам само във Фаворити.
    -чрез сваляне на каналите на флашка,но опцията не ми е активна,откачил съм всякакви донгъли,мишки ,клавиатури,но пак не е активна.Никога не е била активна до сега.Някой може ли да ми каже как бих могъл да ги сваля на флашка или да преподредя каналите по по лесен начин
    2.Дистанционното(без тъчпад) понякого отказва,т.е докато прецъквам,понякога спира да работи за 1-2 мин.
    3.Дойде някакъв ъпдейт 3.395,но така като гледам няма никакво инфо какво включва.
    Флашката трябва да е форматирана в FAT32
    Ъпдейта още му се чудим

6. Тук е от
    Feb 2015

И аз направих ъпдейта.Нищо съществено и ново не виждам.ТВ-то пак мисли по няколко секунди при прехвърляне на каналите.При гасене пак има разминаване със звука и тн. Нищо ново под слънцето.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Сега се обновява софта и най-вероятно ще е фикс за този часовник. Ще видим от Сони, какво ще напишат.
    Европейската версия е PKG3.395.0.......EUB

Sony Android TV Users - Post #595

Странен модел в Япония
    X9350D
    http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...07_751300.html

Разликата в дълбочината на корпуса, между XD94 и XD93

Първият е с FALD подсветка, вторият с Edge Led (от двете страни)
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-16 в 23:41.
    svetlio1, Momchil и bajivan харесват това.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2016

При мен ъпдейта е 3.395 ...

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lmihalski Виж публикацията
    При мен ъпдейта е 3.395 ...
    Не намирам нищо за нея...

последната на сайта е 3.317
    http://www.sony.de/support/de/conten...ub/KD-55X8505C

явно changelog - а на новата версия ще бъде публикуван утре или в четвъртък
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-16 в 23:44.

11. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Да,ъпдейта е : PGK3.395.0105EUB от днес е....и след като го инсталирах,не намирам никаква разлика...ако,някой е открил нещо,нека го сподели моля..

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Каква по-точно промяна очаквате да видите?

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Телевизора да се клонира...
    iveto одобрява това.

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Каква по-точно промяна очаквате да видите?

Ми...някаква..обикновено след ъпдейт,или развалят или оправят нещо...в случая,нито едно от двете

16. Тук е от
    Mar 2016

Има интересно раздвижване на най-коментираният модел на Сони 50W805 след днескашния черен петък, макар и да е сряда
    Интересното е, че само той, тоест в цвят сив е намален, 809 е на старата си цена. Ако някой намери варианта в черно в намаление да свирка веднага

P.S.
    Не разбирам защо, след като само цветът е различен защо цените са коригирани само за единия вариант.
    Този пост е редактиран от aHTOHu; 13-04-16 в 13:11.

17. Тук е от
    Apr 2016

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Добре ще ти предложа евентуално решение. Home бутона > Настройки > Дата и Час > Автоматична дата и час > Използване на часа на излъчване!
    След това Home бутона > 1-вото меню ТВ > Информация > Рестартиране > Да!
    Чакаш рестарта и би трябвало, всичко да е ОК. При мен засега няма проблем с часа.
    Здравей, само за инфо: изпълних тези стъпки и след рестарта телевизорът в 11:15 ч. се събуди с време 08:48.
    Вижте, няма да ви занимавам повече с времето, проблемът е поставен, не от мен и не от сега, в тема "2015 Android TV - Bugs and Issues" - Incorrect System Time на сайта на Сони (общност) и явно не е бил предмет на новия ъпдейт.

18. Тук е от
    Apr 2016

Цитат Първоначално публикувано от aHTOHu Виж публикацията
    Има интересно раздвижване на най-коментираният модел на Сони 50W805 след днескашния черен петък, макар и да е сряда
    Интересното е, че само той, тоест в цвят сив е намален, 809 е на старата си цена. Ако някой намери варианта в черно в намаление да свирка веднага

P.S.
    Не разбирам защо, след като само цветът е различен защо цените са коригирани само за единия вариант.
    50W805 - 1396 в "ЗОРА"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 110 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе