Да,без проблем ще работи,само виж дали звука ще ти хареса....че е малко като през телефонна слушалка![]()
Да,без проблем ще работи,само виж дали звука ще ти хареса....че е малко като през телефонна слушалка![]()
Е да да. Това е задължително. Ще чуя звука преди да купувам.![]()
Днес ми пристигна New 2.4G Wireless Mini Keyboard Mouse Touchpad For PC Android TV. Работи много добре на w809c. Изненада ме налкия размер, очаквах по голямо устройство.
![]()
Там е работата, че 5.1 няма къде да го сложа. 2.1 ще свърши работа. Искам нещо, което се контролира с дистанционно и може да се изключва.
Ако имаш нещо предвид направо споделяй да разгледам.
Май, трябва и да спомена, че не използвам приемник за телевизията. С СА модул съм и звука ще бъде взет директно от ТВ-то.
Кажете през, кой изход е най-хубаво да бъде вързана системата?
Този пост е редактиран от novla; 12-01-16 в 22:01.
Саундбар системата я имам и изкарва перфектен звук ,а има и всичко необходимо. Като оптичен и аналогов вход ,clear audio +,surround и др. .С една дума е доста добра.
Разбира се,всеки си има различни критерий за качеството на звука.
За този бюджет....толкова....доста е далече от какъвто и да е качествен звук,камо ли перфектен.....![]()
Пробвай като го изключиш от контакта за 5-10 минути. Ако нищо не се получи пробвай да го преинсталираш от флашка.
Обмислям закупуването на ето това F&D FENDA F3333U, USB/SD/FM/Aux/IR Remote, 80W RMS, 5.1, но тези F&D Fenda никога не съм ги чувал.
Здрасти колега,моят съвет е, ако имаш финансова възможност да се огледаш за Hi-Fi компоненти това е дългосрочна инвестиция,като ТВ-то. Аз съм на мнение,че звука е важен,колкото и картината. Изпадат и втора ръка много добри предложения. Има фронтални колони,които се закачат на стена или се поставят някъде на секцията,съраунд колоните на стената,центъра под или над ТВ-то,буфера на пода. Трябва ти усилвател стерео с 2+1 канала или ресивър с 5+1 канала.Зависи,какво искаш да слушаш - само аудио (2+1) или аудио+видео (5+1) Буфера трябва да е активен със собствено захранване и контрол на звука. Моята система се състои от: ресивър Pioneer 5+1 , активен буфер Quadral , фронт.колони CAT , център и съраунд Yamaha. ТВ-то ми е 50W808C,който е поставен на шкаф, над него на рафт е центъра,съраундите са на стената,фронталните,които са големи и буфера са на пода от двете страни на шкафа.
Най-добрата връзка е с оптичен кабел!
Дамо съм бил полезен. Пожелавам успех в покупката!
Бюджета е доста по-малко. Пък и да го имах разположението е такова, че няма как да подредя такива колони камоли да намеря място за ресивър. Просто искам да заменя с нещо друго стандартните колони на телевизора, защото са зле. Въпреки, че като стандартни колони за телевизор се справят добре.
Ясно,нямаш друг вариант освен саунд бар система 2+1 или компютър колонки...
Успех с търсенето...
Сега по моя въпрос! Трябва ми помощ! Пробвах да генерирам линк за сваляне за Мю Торент с APK Downloader,но не ми дава... Свалих Хром,Скайп и Попкорн без проблем.
Привет,честита нова година и много здраве!!!
Основно решение на проблема с видеото ,като забрави те за всички глупави video players.
От Google play на Tv се сваля KODI MEDIA SOURCES!!!
През него може да стримвате филми с български subs БЕЗПЛАТНО!!!
SUBTITLES могат да се променят ( големина,шрифт,цвят)!!!
DNLA !!!
BULSATCOM IP TV може да се зарежда от Kodi.
ES File Explorer е друг важен app за да се радвате на телевизора.
Всички винаги сме се оплаква ли (Sony не съвместим с други марки,устройства и т.н. )
Сега има уникална картина и платформата Android .
Аз лично се възползвам от свободата предоставена от SONY BRAVIA.