Някой знае ли как мога да свържа youtube на ПЦ-то с youtube на телевизора? Смисъл, че на ПЦ-то да ми излиза бутона на гугъл каст.
Има такава добавка за браузъра Chrome, трябва да я инсталираш и ще се появи бутона.
https://chrome.google.com/webstore/d...kmllpafd?hl=bg
Да, инсталирах я вече, но тя споделя целия екран, а не само клипа. Примерно на LG-то в опциите на приложението има един код, после отваряш youtube.com/pair и там го въвеждаш. След като го въведеш, този бутон ти се появява долу вдясно на клипа и така можеш да го пуснеш на тв-то с два клика. Тук такава опция няма. Въпросният бутон се появява само на телефона ми.
Като натиснеш маркираното на снимката не се ли получава ?
По искане на Sony, тази информация е премахната от форума защото е неофициална и необявена все още.
mod. edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-02-16 в 16:58.
Здравейте, закупих си Сони 50w808c и искам да инсталирам Коди на него. Може ли да ми дадете линк с информация за инсталирането му, защото в форума не мога да я намеря.
Този пост е редактиран от PavelPetkov; 14-02-16 в 19:07.
Имаш доста варианти да го инсталираш. От плейстора на ТВ-то. Влизаш в плейстора от компютъра и го инсталираш. Можеш да си направиш на .apk и пак да го инсталираш ръчно от флашка. 1-вия и 2-рия вариант са най-удачни. Пробвай като влезнеш в плейстора да го потърсиш ръчно. Другия вариант, който споменах от компютъра е да влезнеш в плейстора с акаунта, който ползваш на ТВ-то и да го пуснеш да се инсталира от там.
Инсталира се през google play, после прочети тук: https://kodibg.org/forum/ , след това инсталираш бг адоните и воала, разбираш, че имаш андроид ТВ .
Този пост е редактиран от d.simeonow; 15-02-16 в 10:34.
Благодаря много точно този форум ще ми свърши работа.
Ps. Иначе го инсталирах от плей стора на телевизора ама настройките не мога да оправя.
Така е уж всичко е дадено във форума последователно и със снимки и пак ми отне няколко часа да ги подкарам тези адони (говоря за бг адоните), Общо взето всичко е обяснено, само имам една забележка, файла хранилище ( Kodi1.GitHub.io by kodi1 ) , го качих на флашка и от там го инсталирах (поне така мисля, че след 3-4 часа ровичкане, не съм на съм 100 % сигурен).
И аз имам два въпрос първо, как мога да махна от браузъра на w807c, началната страница на сони и да я заменя с тази на гугъл примерно. Да ли е възможно, че много ме дразни?
И второ вързах една мишка към синито, но когато влизам в смарт хъба мишката се движи, но не може да активира приложенията.Кликам върху тях , но нищо не става, После като вляза в браузъра, като кликам върху клипове, линкове и т.н. работи, но не работи върху клавиатурата. Тръгвам да въвеждам нещо, клавиатурата излиза, цъкъм в/у буквите и нищо. През приложението на телефона, нямам никакви проблеми с мишката. Дали е от мишока или от ТВ-то?
Същата мишка я закачих на Н6410 и положението е съвсем друго. Всичко работи, да не говорим, че е почти като смарт дистанционно.
Този пост е редактиран от d.simeonow; 15-02-16 в 12:31.
Може да опиташ с браузъра Chrome, работи чудесно с мишка.