Благодаря и на двамата!
Въпросът ми беше за фабричния плеер. Нямам време и желание да се занимавам с инсталации и настройки.
Ако успея, че тествам подробно.
LG и Samsung четат практически всичко. Имат си и техните недомислици, ама те не ме дразнят толкова.
Като например идиотското сортиране на каналите при xxLF65xV, липсата на подреждане LCN (Logical Channel Numbering) и захранване на антенния вход за активна антена.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 06-06-16 в 23:28.
Здравейте! След няколко часа ровене из форума, не успях да намеря нищо за модела на Сони на който съм се спрял, така че, ако съм пропуснал нещо се извинявам предварително. Модела е Sony KD - 55X8005C SONY KD-55X8005CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
Ясно ми е, че за тази сума телевизорът не е от най-висок клас, но ако някой може да ми каже плюсовете и минусите и дали според вас си заслужава.
Ако не се лъжа е IPS и може да не ти допадне картината. За това 1-во отиди в магазина и го разцъкай хубаво. Спри му демо режима на картината и го тествай с видео с висока детайлност, бързи сцени. Един футболен мач с висока резолюция върши идеална работа. Обаче в магазина няма да можеш да видиш ясно, че е IPS. Просто, трябва да е на тъмно.
Не,не трябва нищо да те притеснява...това е чудесен 4к телевизор на прилична цена,има страхотна картина,а това че е с Андроид го прави още по-атрактивен...
И мен ме насочиха към този модел на Sony. А каква е разликата между 55w808 и 55w805?!
Това е модела който мисля да взема утре - https://zora.bg/sony/kdl55w805cbaep-android/28382
Никаква хардуерна разлика. На единия стойката е светла на другия черна...
Здравейте, прибирам се гледам телевизора ( 43W805C ) светодиода мига червено. Включвам го тръгва си без проблем, но тръгва сякаш съм го рестартирал със светещите точки и надписа Android. Да почвам ли да се притеснявам или е рано все още.
Това е неговият американски аналог
Sony X810C Review (XBR55X810C, XBR65X810C)
Здравейте колеги, със телевизор 43w809c с последния фъмуеар и цифрова кабелна телевизия без външно устройство съм, а ползвам тунера на телевизора и пробвам настройките от този сайт Sony W800C LED TV Calibration Settings, но нещо не ме радва качеството на картината. При 19 яркост ми се струва тъмничко, а и като са изключени регулирането на черното и живите цветове картината става някак " плоска и цветовете са все едно измити " , като включа живите цветове пък понякога цветовете ставан нереални. Дали проблема не е в моята бройка понеже всички колеги много харесват качеството на картината. Някой колега със същия модел може ли да сподели с какви настройки гледа телевизия. И другото което ми прави впечатление е че като изключа телевизора от дистанционното и не го ползвам няколко часа самите настройки на картината са леко променени ( малко по светла е картината ) и като вляза в менюто настройки на картината и сменя цветната температура на някоя друга и пак върна старата вече е това което съм бил настроил, а не ( малко по светла ). Благодаря ви за съдействието по разрешаването на моя казус, надявам се да съм бил ясен, а да не съм ви объркал повече.
Хубав ден на всички !