Колега,
Сложи си качествени батерии. Производителите имат специални серии за тежки импулсни режими.
Примерно батерии за фотоапарат, който за кратко време консумира много енергия.
За съжаление вече не мога да ти препоръчам проверени марки. Откакто P&G купиха Duracell, последните не си заслужават парите.
Колега, батериите бяха абсолютно същите като тези със които получих телевизора.
В един друг форум имаше тест на батерии и повечето имаха почти идентичен живот. Куриозът беше, че батерии, произведени за супермаркет, бяха по-добри от Duraшит.
[QUOTE=vilianski;767746]Според мой доверен приятел удължаването на застраховката няма смисъл. Ако ремонта е много скъп, пак не ти върви гаранцията. (връщат ти парите за застраховка) Даже е е обнародвано със закон.
Човече това ми звучи не сериозно.Не съм си чел всичките два листа (моя грешка)ситно изписани които получих на касите при заплащането на ТВ-то и допълнителната гаранция, но на мой приятел с такава допълнителна гаранция за телевизор закупен от Сони център в ЦУМ преди да изтече 5-тата година му даде проблеми и ядове и го оправиха без пари.Даже и разговарях с персонала в ЦУМ преди да го затворят имаха и такава опция ако ТВ-то падне и се счупи по невнимание(не умишлено - пращат по домовете експертна комисия за изготвяне на констативен протокол ) и пак го приемаха и отремонтираха или сменяха.Провери източниците си и дай полезна информация.Ако си сигурен в това което пишеш да се връщам в магазина и да ми връщат парата и да го д.....т.
Възможно ли е, ако не съм направил ъпдейт да ми излизат по друг начин някои от подменю-тата или настройките като се даде на тях?
Защо има толкова много прозорци с настройки Adv. color temperature в частта с Multi point (10p) или това са варианти, при различните стойности които са дадени?
Този пост е редактиран от aHTOHu; 17-04-16 в 22:37.