Предложете ми настройки на картината за Sony 43w805c
UFC 200 Streaming To Sony Ultra HD TVs In 4K | Digital Trends - уж само за САЩ и Канада ама ...
Колеги възможно ли е да гледам blu ray филм от компютъра на телевизора(50W807) свързани са в мрежа посредством лан кабели?
Ако е възможно как става точно?
Имам инсталирани KODI, ES file explorer, MX player.
Благодаря
Взех си Sony 43w805c и телевизора е супер. Но някой успял ли е да подкара субтитрите с вградения плеър или трябва да се инсталира друг?
Така са. Сега сложих английски субтитри за да видя дали не е от езика...пак не иска
В техното днес и утре има -18% ходи и вземай нещо. Аз се отбелязох с 50W805C.
За 4м резолюцията няма значение вземи най-големият като този SONY KDL-65W857CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
Оправих субтитрите. Минах през рестарт и първоначален сетъп и се оправиха сами.
Благодаря на всички.
здр. Имам Sony w805c и нещо диода взе да ми свети в оранжево но телевизора си работи нормално. Какъв може да е проблема?
Този пост е редактиран от slaitt; 10-07-16 в 00:16.
Може да получаваш софтуерен ъпдейт или е активиран таймер.
Здравейте, опитвам да открия линк за калибриране на 49X8005 , но нещо не успявам. Ако някой помогне ще съм много благодарен
Пробвай с тези Sony X810C LED TV Calibration Settings. Това е трябва да е версията за Америка.
Тцъ , това са за 55Х810 , който е с VA тип панел , а 49Х8005 е с IPS - сиреч коренно различни като картина и стойности .