Благодаря, значи не са ме излъгали - жалкото в случая е, че не предоставят нужния аксесоар като от видеото, където се споменава че не във всички страни е наличен, като същевременно не е наличен за продажба отделно.
Благодаря, значи не са ме излъгали - жалкото в случая е, че не предоставят нужния аксесоар като от видеото, където се споменава че не във всички страни е наличен, като същевременно не е наличен за продажба отделно.
Здравейте,
от няколко дни моя 43W809C ( с последна версия на фърмуеара ) започна да се включва сам. През ноща докато спя се включва няколко пъти. Принудих се да го изключвам от контакта. Бях го оставил изключен от контакта за няколко часа с цел да се рестартира, но ефект нямаше. Днес мисля да му върна фабричните, но реших да се допитам до вас ако някои е имал такъв проблем и е намерил по безболезнено решение.
Мерси.
Проблемът е три свички не се притеснявай ,аз не знам да има решение
Sent from my MX5 using Tapatalk
Моят не се включва за това недей да бързаш да казваш, че е при всички! Чак пък толкова да боли едно възстановяване до заводски настройки...
П.С.
При мен не работи бутана Football... изписва, че функцията не е налична. :X
Този пост е редактиран от novla; 24-06-16 в 13:22.
И при мен бутона FOOTBALL не работи от няколко дена....изписва същото като при теб...
След връщане на фабричните настройки вече не се включва сам, вярно е че не боли връщането до фабричните, но си е занимавка за час два да качиш всички приложения и да ги настроиш после. Що се отнася за бутона футбол на живо при мен понякога работи друг път не.След рестарт на телевизора обикновенно не работи и след известно време се оправя, но от екшън менюто си работи винаги.
- - - - - - - - - -
Според мен този проблем с функцията футбол на живо се получи точно след ъпдейт, но не се сещам точно след кой.
Вярно, че ту работи, ту не работи. Явно нещо се е объркало след последния ъпдейт. Най-вероятно в новия ще го фикснат.
Последния ъпдейт е от 12 04 2016.....при мен спря да работи преди около 1 седмица...
Здравейте!
От около 2 седмици при мен възникна проблем при свързването на телевизора (Сони KDL-50w809c) с домашния рутер посредством WI-FI. След като напиша паролата телевизорът изписва, че свързването е успешно, но като отида на някое приложение (YOUTUBE, KODI) се оказва, че връзка с интернет липсва. Телевизорът го имам повече от половин година и не беше правил подобен проблем. Предполагам, че с връщане към фабрични настройки нещата ще се оправят, но моля, ако някой знае как да отстраня проблема без factory reset, да сподели!
Поздрави!
Задръж копчето за изключване 10 секунди докато се рестартира телевизора...
Не става и по този начин. Аз пробвах и с изключване директно от контакта, но и това не помогна.